Kyckling med mozarella
Det blir väl inget riktigt recept av detta... men ändå:
Kycklingfiléer skärs på mitten och stekes med salt och peppar, sen lägger man mozarella på den stekta ytan och steker dem på andra sidan oxå.
Kornriset var en besvikelse. Matvete är jättegott, men detta var som klumpig havregrynsgröt vilket iaf inte jag vill ha till kyckling. Ska prova att koka i buljong nästa gång. Men att blanda med sugar snapsen och kokta strimlade morötter piggade upp det hela.
Tangentbordet är tjafsigt ikväll... höres!
Kommentarer
Postat av: Emil/Anna
Gugge!
Något jag brukar äta till lunch på jobbet är grönsaker, keso och choritzo. Choritzo är kanske inte det ultimata men det blir ju inga kolhydrater då du äter keso till. Kram Emil
Postat av: Gunilla
Grönsaker, keso och kyckling kanske.. Bra tips, slipper man värma!
Postat av: Ia
Bulgur är mums...gärna det mörka ;)
Postat av: Gunilla
Bulgur är mumsmums, couscous och matvete likaså... Ska ge kornriset en chans till... igår hade jag i mycket salt och peppar, men då blev det oätligt. Lite salt och peppar, eller buljong! Återkommmmer!
Trackback