Kyckling med mozarella



Det blir väl inget riktigt recept av detta... men ändå:

Kycklingfiléer skärs på mitten och stekes med salt och peppar, sen lägger man mozarella på den stekta ytan och steker dem på andra sidan oxå.

Kornriset var en besvikelse. Matvete är jättegott, men detta var som klumpig havregrynsgröt vilket iaf inte jag vill ha till kyckling. Ska prova att koka i buljong nästa gång. Men att blanda med  sugar snapsen och kokta strimlade morötter piggade upp det hela.

Tangentbordet är tjafsigt ikväll... höres!

Kommentarer
Postat av: Emil/Anna

Gugge!

Något jag brukar äta till lunch på jobbet är grönsaker, keso och choritzo. Choritzo är kanske inte det ultimata men det blir ju inga kolhydrater då du äter keso till. Kram Emil

2009-11-04 @ 20:12:49
Postat av: Gunilla

Grönsaker, keso och kyckling kanske.. Bra tips, slipper man värma!

2009-11-05 @ 18:13:11
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Ia

Bulgur är mums...gärna det mörka ;)

2009-11-06 @ 10:35:16
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Bulgur är mumsmums, couscous och matvete likaså... Ska ge kornriset en chans till... igår hade jag i mycket salt och peppar, men då blev det oätligt. Lite salt och peppar, eller buljong! Återkommmmer!

2009-11-06 @ 14:50:02
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0