Annandag påsk

Så är vi hemma igen...eller jag är hemma, Janne åkte direkt till jobbet. Ungarna har varit jätteduktiga...eller rättare sagt Monica och Sandra för de har verkligen städat! Jag är helt sjukt förtjust i Grisen vilket är jättejobbigt... för OM jag skulle lyckas övertala Janne... fast nej, det skulle aldrig gå... fast joo, vill man så kan man, det har jag väl visat om och om igen, och vad är det som inte skulle gå? Jag kände inte ett skvatt av allergin hemma hos C och vavvorna ...och Hugo (Grisens pappa) pussade mig ändå i ansiktet! Maken till harmoniska hundar har jag sällan träffat!



Igårkväll gjorde jag klart den vita frivolitetsängeln, idag ska jag bara fästa trådar och göra en hängare på den. Justins tröja fick jag lägga åt sidan för jag hade glömt nål att sy ihop den med. Nu är bara krage, knappar och att sy ihop den kvar. Jag hade hemskt ont i kroppen hela dagen efter krattningen, men idag är det bra igen. Lite träningsvärk på baksidan av låren och axlarna bara. Det går framåt!!!

Idag gick vi upp vid 9-tiden, frukosterade i lugn och ro, sen packade vi och städade huset.  Ska ha en lugn eftermiddag och kväll för jag tänkte jobba imorgonbitti...

Kommentarer
Postat av: Lelleplutt

Klart du ska ha en liten gris!!!!Att ha hund är en baggis jämfört med gojor,pippisar,sköldpaddor och marsvin...

2010-04-06 @ 11:25:27
URL: http://lelleplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0