Halva måndan gjord!

Hu, så trött jag är, ögonen vill inte, kroppen protesterar... MEN inspirerad av vågens generösa resultat imorse blev det först en halvtimmes dogwalk med Bamse, sen frukost till alla djuren, dusch av människa och till sist människofrukost. Iväg till gyn kl 9.00. Hon antecknade min berättelse och sen fick jag ny tid nästa vecka för jag ville inte undersökas när jag är i Mmonstrets våld. Så direkt till jobbet kl10-12 där dagen fick bestå av att prata med mina närmast berörda (som var på plats) om mina planer framöver. Hem och ut med Bamse en halvtimme, varav 10 minuter i ösregn. Har letat reda på järntabletterna för HB var nere i 123 ... lite fruktsallad och ProViva till den.

Ska vila lite tror jag. Fundera över nåt smaskigt och hyfsat magert till middag... scampi kanske...?

                       

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Efter levt med vetskapen jag kunnat dö av mitt dåliga blodvärde sista året där hb legat på 70 o mitt järnvärde legat på 0,75 (det ska ligga på 12ca) så JUBLAR jag nu över att efter 15 månader fått upp mitt HB till 127!!!O nu äter jag bara järnmedecin vid behov.har lagt om kosten helt så därav mitt bra värde nu,så jag tycker inte 123 är så dåligt att ha.

kram

2010-08-30 @ 14:53:23
Postat av: Guggelutt

Du har så rätt, Nettan.. men allt ska ju jämföras med nåt. Jag har alltid haft mellan 140-155 i HB ... då blir det kännbart när det sjunker till 123 ganska snabbt. Sen har själva järnvärdet legat lågt av och till, ska få provsvar på det i veckan

:O(

2010-08-30 @ 15:53:45
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: lelleplutt

Du är ju rena rama järnladyn!!! JAg har kommit upp i samma som du efter alla dropp behandlingar. Du verkar ha haft för högt järnvärde???? Hoppas du hittar något bra, men du vet att för högt är inte heller så bra att ha. Var rädd om dig

2010-08-30 @ 20:59:39
URL: http://lelleplutt.blogg.se/
Postat av: NettAnn

Ja måpste nog instämma med lellplutt.Du verkar legat rätt högt o för högt är ej bra.Min dr säger runt 130 är bra.Jag vill aldrig mer hamna i den sitsen jag var i.Men dr är bra han fick klurat ut felet med min mage,o gav mej medecin o sen har jag fått dropp med järn hela sista året plus jag äter mycket gröna grönsaker o sånt nu.o förra v när jag var hos han sa han att han var STOLT över mej :) för när han såg mina värden då innan så skaka han på huvet o sa återigen han inte kunde fårstå jag inte legat inlagd.Han sa det var fantastiskt det som hänt nu o jag märker ju själv förbättringen,bla genom jag ORKAT göra saker med barnen i sommar o köra många mil.Sånt var otänkbart förra sommaren.En utflykt orka jag då,i år har vi varit ute på massor av saker.så jag är nog lite stolt jag med o aldrig att jag bytar kosten jag har nu.aldrig mer en sån pärs.hoppas du med får ordning på ditt blod o järn o GRATTIS till din viktminskning.Det är hälsosamt med hund ju som ska rastas alltid!

inte för jag har d,men jag har en 5 åring som jag springer efter :)

kram

2010-08-31 @ 00:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0