Hundmässa!

Sov 12 timmar inatt! Några hostattacker, men ingen större fara... vaknade som en ny människa imorse. Janne hade sovit i soffan på övervåningen för att försäkra mig om en god sömn, mitt hjärta! Bamse verkade nöjd med att få rå om sin husse så det hade nog inte gått nån större nöd på honom. Hoppas nu att ha sover själv i övervåningen inatt!!!

Efter frukost åkte jag till Älvsjömässan på hundmässa. Där mötte jag upp Linnéa, Thyra och Marias mamma. Vi gick runt i montrarna och hälsade på olika raser, fikade och strosade lite mer. Maria stod med sin Leonberger Callisto i montern för rasen, hon är så jättego´! Både Maria och Callisto förstås...!

                       

Förstås så var jag och gosade med Chineese Crested, min favvoras! Nån gång i livet vill jag verkligen ha en av dessa gosisar!!!



När jag kom hem fixade jag middag och gick ut en prommis med Bamse, första på ett dygn eftersom Janne-hjärtat tagit honom åt mig för att jag skulle få en chans att vila kroppen så kroppen orkade ta hand om hostan. Hostan är bättre men inte bra. Men det går väl över till jul, hoppas jag.

Nå, snön vräker ner ännu. Tror jag ska festa på glass med chokladsås, ta kvälls-svängen med Bamse och lägga mig tidigt. Hoppas verkligen nu att han sover utan att skälla inatt! Köpte en bok på mässan, ett litet lexikon i hundspråk, hoppas annars att den kan ge svar på varför han bråkar på nätterna helt plötsligt. Köpte faktiskt en tröja oxå :O)

                    
                     Dog for life!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Tack för idag, tröjorna är så snygga :) Men jag är tveksam till hunden ;) Hehe!

2010-12-19 @ 20:32:11
Postat av: Maria

Hej.. Vad roligt det var att se dig i dag =)

Hörs gärna någon dag för att snacka lite hund =)

Ha de bra Kram kram Maria och Callisto och dom andra såklart

2010-12-19 @ 23:09:12
URL: http://www.msundqvist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0