Groggylutt

Tack för alla rara goa kommentarer...och förlåt om jag skrämdes, men som jag sa till Bekki när jag blev ivägrullad på båren ut i ambulansen: "det är inget farligt, det gör bara ont". Och nog skäms jag lite när jag ligger här med mitt ryggskott. En kvinna rullades iväg för at få eget rum, jag hörde hur de viskade imorse om "tumörer" och "elakartat" så hon ville att hennes man och barn skulle komma in för ett möte idag med läkaren. En ny säng-granne fick jag oxå inatt efter den nackopererade som for hem igår. Denna kvinna har krossat kotor i en trafikolycka, är opererad och har korsett... och så den stelopererade kvinnan med diskbråck som jag fått en hel del kontakt med. Så.. jag har BARA ont och det får jag verkligen vara glad för. Jag bad om röntgen, men läkaren säger nej, finns ingen anledning. Återstår bara att se när jag kan gå hem.

Igår efter det att Janne åkt hem pratade jag med mamma en stund, sen tog jag en långpromenad i korridoren och sen en varm dusch, det var verkligen underbart. Sen låg jag i sängen, fräsch som en nyponros, och frivolerade klart det röda Malene-korset och två fjärilar.



Sov gott inatt, trots att ena rumskompisen var mycket dålig och fick hjälp i omgångar. Vaknade vid halv åtta med jättesmärtor och frös gjorde jag... Fick smärtsillande och en filt till. På ronden försökte jag altså få till en röntgen, men nej! Så jag bet ihop och tog kryckorna på en promenad fram och tillbaka utanför rummet. Sen bad jag om ännu mer smärtstillande och efter den tabletten somnade jag. Det är nåt morfinpreparat och egentligen det enda som hjälper mot smärtan. Nu ska jag ta och dansa ner i korridoren innan lunch. Maten överraskar. Det man tror ska vara gott är smaklöst och det som inte låter nåt vidare är bamsegott. Tacos är favoriten. Kyckling i senapssås är oxå filibabba! Kalvfärsmedaljonger däremot smakade bara mjöl...



Nåväl. Av dagen återstår sen att se om jag blir kvar eller åker hem. Läkaren har sagt åt mig att gå ner i vikt och träna, sjukgymnasten har berättat hur jag ska spänna skinkorna och "suga in naveln" vilket f.n är en lagom styrketräning för tant Groggylutt.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Groggylutt haha....kärt barn har många namn säger man ju :o) Kramar om dig!

2010-01-19 @ 22:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0