Det blev en bra dag!

Har hostat lungorna ur mig inatt. Kroppen vägrade vakna imorse... men så hörde jag att Monica gick upp och strax efter kom Linnéa och Thyra (Ängla var på dagis), då kom jag upp tillslut. Åt frukost, gullade med Thyra och pratade med Monica och Linnéa, satt och stickade på Änglas sista tröjdel, ärmen.



När flickorna åkt ringde telefonen. Det var min ena syster och vi pratade bort en hel timme! Sen gjorde jag rent hos marsvinen och satte mig att sticka lite... men Linnéa hade tagit med sig en hyfsat stor Fönsterfikus som jag tog från henne för ett par år sen, den var på väg att dö och jag tänkte att den nog gick att rädda. Nu har Linnéa gjort så fint i sitt vardagsrum och tänkte gå och köpa en sån fikus eftersom hon f.n tar hand om Monicas blommor, och Monicas Fönsterfikus bor bredvid TV:n och de skulle vilja ha en likadan på andra sidan TV:n. Nu fick hon hem sin fikus istället och då pockade Feng Shui på och jag var inte sen att svara. Två fönster blev putsade och alla blommor i vardagsrummet fick en dusch plus att en del faktiskt fick hälsa på sopstationen.

Så, det blev en bra dag fast energin var helt borta imorse. Nu ska jag fixa pannkakor till fem i familjen + två matlådor. Imorgon är det utbetalning av sjukpenning och semesterdagar... undrar om pengarna kommer räcka till tyg så jag kan sy en ny gardin och köpa några hand-handdukar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0