Nattöppet

Hej bloggen!
Det senaste halva dygnet har varit underligt här hemma. Monica, Jens och Sandra åkte och shoppade lite videogodis. Bekki fixade sig i timmar inför en 18-års fest i "Arabdalen" och hennes goda humör smittade.  Blandannat demonstrerade hon hur hon kunde lyfta "liten Sandra på stor rumpa"!

              

Janne gick och la sig vid 21.30, Bekki gick på sin fest kl 22.00, Jens gick oxå och la sig i de krokarna. Monica och jag hade videokväll eftersom TV-boxen inte funkar sen sista ovädret, vi lyckades klämma i oss en ostbricka och Frödinges kladdkaka till "Råttatouille" och "Rallybrudar". Sandra satt och knappade på Bekkis dator.



Vid halv ett bestämde sig Monica för att färga håret och jag hängde på, tyckte att en svart slinga skulle väl kunna pigga upp mitt mångfärgade orediga hår. Har ju inte varit hos frissan sen före bröllopet i oktober. Vi kom i säng vid 01.30. Sandra blev hämtad för att jobba (skottning) vid 02.00 och Bekki kom hem från festen en stund därefter. Vid 05.10 gick Janne upp för att ta sig till jobbet och vid 06.30-tiden åkte Jens iväg. Nu ligger Sandra och sover i Jens säng och jag vet inte när hon kom hem från jobbet, men min poäng är väl att det har varit lite trafik här inatt. Det är mycket som ska funka i ett hem med personer i olika åldrar och med olika ansvarsområden, men hänsyn och nycklar och sånt.

Jag vaknade av telefonen för ett par timmar sen. Marcella ringde och det var kul att prata bort en stund. Monica höll på att göra sig iordning för att ta sina gudbarn Ängla och Justin till leklandet i Nacka.

                  

Ikväll ska hon på konsert med Hipocrisy med kompisar och på fredag åker hon och hälsar på en kompis i Linköping. På söndag åker hon till Oslo för att på tisdag flyga till Edinburgh och sen ta tåget till Glasgow. Hon är verkligen ute på äventyr nu och jag är så glad att jag har mina barn, för jag lever verkligen genom dem nu. Det är så kul att höra om allt de gör, från att Jens sopar i pelletsrummet och skurar oljepannor till Bekkis partajande, från Linnéas alla fantastiska berättelser om Ängla och Thyras dagliga framsteg till Monicas planerade äventyr i den stora världen. ...och själv såg jag ut så här imorse när jag kammade håret (våra tre borstar är på rymmen):

                    

Äventyrligare än så blir det inte just nu. Min fina lilla svart slinga blev en svart fläck! Måste försöka ta mig till frissan snart, verkligen!

Vad sägs om frukostlunch och en lekstund med Ragnar? Männen jobbar, Sandra sover efter nattjobbet, Monica leker och Rebekka duschar bakfyllan av sig...

Kommentarer
Postat av: Katarina

Ha ha vilken härlig frisyr!

=D Den livade i alla fall upp mig.

2010-03-04 @ 14:49:28
URL: http://morsaneokay.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Ja du Katta... skadeglädjen är den enda sanna ;O) Men det bjuder jag på! Kramis

2010-03-04 @ 15:02:20
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Linnea

Ahahahaha bästa bilden på Bekki och Sandra, den ska ut på face!

2010-03-05 @ 09:52:36
Postat av: Marianne

Snälla behåll "slingan" så jag får se den imorgon ;)

2010-03-05 @ 11:46:49
Postat av: Gunilla

Slingan sitter där de sitter... det blir nog ännu äventyrligare om jag klipper av den ;O)

Kram

2010-03-05 @ 12:57:59
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0