Tisdag...

Tisdagen fortsatte i slött tempo. Jag tog mig in till terapin, satt i solen utanför sjukhuset eftersom jag var tidig. Efter min timme gick jag den kortaste väg jag kunde komma på till Söderhallarna för det blåste bra kallt ute. Hittade CD-skivor som jag ska ha till att bränna ner back-up-kopior på mina foton och notisar. Notisar behövs nu när vi är så många som har så olika tider. Jens jobbar dagtid och Bekki går i skolan, Janne jobbar skift, Sandra jobbar oftast natt, jag har alla mina olika sjukbesök... och så Monica som håller på att installerar sig i vår röriga tillvaro. Än är vi två nycklar kort, så det är planering som gäller!

Efter denna lilla shoppingtur på Nordins gick jag raskt till Pizza Hut på Medis. Satt där i två timmar, sen skämdes jag och gick till Vuxenskolan på Söder. Tur som var lokalerna redan öppna för jag var nästan en timme tidig till spets-sticknings-kursen. Det är verkligen KUL! Ska snart lägga in bild på min provlapp, men den är inte riktigt färdig och den är väldigt "skrynklig" innan man spänt ut den... men så här kommer min sjal se ut ungefär. Fick mönster och köpte garn på kursen i tisdags, men jag valde helvitt garn.

Jens kom och hämtade mig kl 21.00. Vi åkte hem och jag hämtade min väska med ett klädombyte och körde sen ner till Sanda. Janne och bonden hade fällt träd hela dagen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0