Aj!

Dags för en liten papegojhistoria igen! Ragnar fick följa med mig ut på altan för att dricka kaffe imorse. Han har inte riktigt vant sig vid den stora världen utanför väggarna så han blir lite orolig, han knackade mig upprepade gånger på kinden för att göra mig uppmärksam på hur otäckt det var, men jag struntade i honom så ha nöp mig i axeln .... och sa "AJ". Jag var på väg att banna honom men så kom jag av mig av hans träffsäkra "AJ" och började skratta, varpå han oxå börjar skratta... det är så himla kul med djur! 

                   

I övrigt har dagen inneburit läkarbesök och två timmar på jobbet. Läkaren sjukskrev mig på 75% till slutet av augusti. Jobbet blev höstplanering av Torsdagsträffarna och Filtklubben tillsammans med min kollega/vikarie/företrädare.

Nu har jag lagat middag och ätit med "småbarnen" (16 och 19 år gamla). Ragnar har "hjälpt mig" vid datorn, dvs han har bitit i tangentbordets knappar, jagat musen och mina fingrar, raderat ett svar jag skrivit på mailen och bitit sönder en penna... allt är relativt och man kan se saker ur olika perspektiv, eller hur?!

Janne mekar bil, ska ta reda på var Monica tagit vägen och sen sätta mig med stickorna... spetssjal eller Pippi-tröja?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0