Asch då!

Nu har jag deppat klart för denna gång. Vi får se på vilken resa livet tar mig denna gång. Janne har varit i Götebog med skiftlaget, Monica på X, Rebekka i skolan... Jens var på arbetsintervju kl 7.00 imorse och vid 12.00 hade AF ordnat ett möte med arbetsledaren på Siggesta Gård för att klara ut vad bekymren var igår. Bella var med och arbetsledaren hade inte varit trevlig. Sen hade Jens och Sandra tagit Justin och Sandras systerdotter Nathalie till Leklandet. Jag packade och gjorde rent i Ragnars lilla bur.

Sen åkte jag till Stureby och var med i sjukhemskyrkan. Det var så skönt att vara med en diakon denna gång, det var en sån skillnad i andaktsuppbyggnad mot prästernas. Inte bättre eller sämre, men annorlunda! En underbar "frivillig" var med oxå, hon har troget skickat mig kort under hela min sjukskrivning, en fantastiskt omtänksam kvinna. Handlade på hemvägen, packade bilen och gav mig av mot Sanda med Ragnar. Han fick sitta i framsätet eftersom jag körde svärmors lilla Golf. Först tyckte han det var otäckt, men sen satt han och snackade med mig. Jag försöker lära honom lite nya ord. Häromdan sa han "Hej Ragnar". Han har sagt båda orden förut, och ofta, men aldrig ihop. Att talträna honom när vi åker bil är perfekt!

            

Hade bokat teltid hos VC halv fem men de kunde inte ge nåt besked om allergiproverna för de hade inte kommit tillbaka fullständiga. Min läkare avrådde mig dock från att skaffa valp just nu, utan hade hälsat sköterskan att jag skulle vänta... Satt i kö över en timme, det brukar ta en dryg timme till Sanda från oss, idag tog det nästan 2 timmar...men Ragnar och jag hade gott sällskap av varandra.

Vi packade in, satt på verandan en stund och luftade oss, sen åkte han i buren medan jag stekte köttfärs till en enkel taco-middag. Nu ska vi spana in Poirot. Vanligtvis brukar Ragnar sova så här dax, men inte idag...?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0