Fasiken!

Härliga helgen slutade med feber och att frukosten kom upp i morse. Dagen har varit urseg och jag har hållt mig inne med barnen. Ungarna har nog tyckt att det var mysigt det oxå, Ängla har grejat med barbi-sakerna vi fick låna igår, Thyra har fått ha plastdjuren ifred, Jens har spelat X-box och Sandra har suttit lite vid datorn. Själv har jag legat i soffan, somnade nästan själv när jag skulle få barnen att sova middag. Skickade ett mess till C att jag var sjuk så hon inte skulle sitta och vänta på att jag skulle hämta Grisen...och en liten stund senare stod hon utanför min dörr med vätske-ersättning! Den omtanken värmde verkligen! Efter ett glas (som inte smakade alls så illa) lagade jag mat till oss, korv och spaghetti.. och jag fick oxå ner lite grand. Sen tycker jag att jag har repat mig ganska bra.



Linnéa tog vår bil till stan igår och vi behöll hennes bil med barnstolar och så i. Efter maten tog Jens och Sandra ungarna och åkte upp mot Stockholm. Jag har bestämt mig att stanna hemma från jobbet imorgon så jag stannar ytterligare en dag här i Sanda. Ingen idé att spekulera i vad det är för nåt, huvudsaken är att jag mår bättre och inte smittar nån i onödan... om det smittar. Denna underbara helg har ju varit ganska intensiv oxå så det kan ju vara lite överansträngning bara. Ryggen molar på rätt bra den oxå...


                        

                       

                       

Nu ska jag ta hand om en jättedisk, små barbie-grejer som hamnat lite överallt, skura köksgolvet från matrester och möblera tillbaka huset så gott det går. Ingen stress, jag har hur gott om tid som helst. Det lät som Janne ville komma ner och stanna natten. Han jobbar till 19.00 ikväll och börjar 23.00 imorgon och jag har ingen bil härnere nu. Det lät som en god idé, så slipper Jens och Sandra komma ner och hämta mig imorgon.

            

Ragnar sitter på ett ben och sover uppe på sin bur, jag har dragit ner elementen till 15 grader så jag febersvettas inte längre, längtar efter den där härliga duschen jag ska ta om en stund!... besök har jag oxå, två halvstora kattungar nosar runt Ragnars lilla bur på altanen och burken med hundfoder som Grisen glömt kvar....

Kommentarer
Postat av: Linnea

Gosarna verkar haft det super! :D Såklart det har ju världens bästa mormor <3 Skönt att du mår bättre... Tack för en underbar helg!



PUSS!

2010-05-17 @ 07:57:39
URL: http://hardpetersen.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Tack själva! Helgen har varit toppen! Puss

2010-05-17 @ 20:06:51
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0