Mors dag

Började dygnet med att komma hem med Monica en stund efter midnatt. Stöp i säng men ställde alarmet på 01.20. Hade lovat hämta Bekki i Spånga kl. 02.00. Kom hem strax före 03.00 och sov som en gris till ca 10.00 förutom valpens kissningar. Väckte Monica, Linnéa kom och så åkte vi upp till mina föräldrar i Norrtälje för att fira Mors Dag.

Mamma hade gjort jättegod lax, fast hon vägrar att äta fisk själv. Vi pratade och hade mysigt. Mycket handlade om hundar förstås. Det var bara en dryg vecka sen Emma gick bort och en vecka sen Hagge låg på intensiven efter ormbettet... och vår valp har vi bara haft en vecka... och mina föräldrar fick sin nya hund för en vecka sen. Här kommer en kort presentation:


Indra, den nyaste, en tricolor Shetland Sheepdog, en 6-årig tik som tagits ur avel.

                   
               Hagge, Linnéas vovve som fått flytta till morföräldrarna. En blandras bl.a Jack Russel.


Molly, en Phalene och gammelvovvan. Oxå pensionerad efter avel och nu ca 10 år.

Det var första gången som vår valp fick träffa andra vuxna hundar förutom sina föräldrar och taxen som bodde i hans föräldrahem. Det gick över förväntan. Hagge lekte med honom, men sa ifrån efter en stund för han har inte repat sig helt efter ormbettet. Molly låg och vaktade sin korg hela tiden vi var där och Indra håller på att lära sig hur man uppför sig i sitt nya hem.


                    

Hagge och Indra posar!

Knähundar är de allihopa ;O)

                            
                       
                        Emmas grav <3

Framåt kvällen körde jag hem Linnéa och Monica... men själv fortsatte jag ner till Sanda. Det var så skönt att få slappna av en kväll därnere, jag sover så gott. Körde ner i en otroligt vacker solnedgång.


                 

Valpen fick stanna hemma för han var dödstrött efter helgens alla äventyr. Monica och Rebekka tog väl hand om honom tills jag kom hem idag.

Kommentarer
Postat av: Mari

Hej, jag undrar vart den beige hunden är köpt och om ni vet vad det är för blandras ? Om du vill kan du svara till min majl.

2012-02-17 @ 18:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0