Okej Måndag...

Måndagen blev bra trotsallt. Ont i magen efter frukost, men det gick över vartefter dagen gick, ingen feber. Hämtade Grisen och satt på trappen/låg på gräset och studerade mina favoritpojkar.



Janne sågade ner ek-grenar och några satte han över Ragnars bur. Det blev fest. Ragnar bet ner smågrenar och Grisen hämtade upp dem och la sig under Jannes solstol och jobbade med dem där ifred. Ragnars badkar kom ut oxå i värmen.

 
                                    

                   

Framåt kvällen åkte vi hem. Grisen lämnade vi tillbaka och det blir alltid tomt utan honom. Ragnar har varit lite rolig idag, han har klättrat ner på marken och sprungit fram till mig och klättrat upp. Antingen ser han hur Grisen leker, eller så är han lite sotis! Kottar har han tröttnat på, men idag gick det bra att leka med dem ändå när han såg hur lilla herr Gris smaskade på dem! Jag antar att papegojor inte blir svartsjuka, men de härmar!



Nu ska jag snart koja och se hur morgondagen börjar. Jag gissar inte på magsjuka när allt kommer omkring. Jag tror det blev intensivt i helgen ovanpå vetskapen att Försäkringskassan nu utreder min rätt till fortsatt sjukpenning. Även om jag kan strunta i det till viss del så ligger det och gnager innan man vet hur framtiden blir. Det är bara så. Det jobbigaste är nog att jag känner att arbetsträningen är bortkastad. Varför anstränga sig när en myndighet ändå välter omkull en? Nu är det ju inte så än, men att gå och vänta i fem veckor... inte kul alls... känns som en evighet.

                                CARPE DIEM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0