Tack alla rara...!

Tack för all support jag fick på förra inlägget. Livet är ju så, ibland solsken och ibland mörker... ingen förskonas från det, men jag räknar med att komma upp ur mitt svarta hål så småningom. Livet är ändå fantastiskt! Just nu lider jag otroligt av "den oändliga tröttheten" och inte blev det bättre av att ögonen rann imorse, det vore fruktansvärt att lämna bort Valpen nu när vi alla är så glada över att ha honom här. Tack gode Gud för allergitabletter! Och jag har ju inte reagerat på honom förut, men jag har reagerat på annat, så min reaktion var nog lite deppigt överdriven! Hursomehelst så dammsög jag hela övervåningen, skakade Valpens alla filtar och badade honom (han hade grävt lite bland Jannes smultronplantor oxå) och då inbillar jag mig att lite av det epitel, som jag kanske skulle kunna utveckla allergi emot, försvinner.


                          

Lilla hjärtat var inte överförtjust i att duscha och blöta hundar med yvig päls ser rätt ömkliga ut, men efter lite handdukstorkning och borstning av hans fina päls så rusade han som tokig genom huset.

Jobb-timmarna idag bestod i Filtklubbens våravslutning. Satt och surrade med en dam som flyttat till Norrtälje och det var kul, mina föräldrar bor ju däruppe på Rådmansö och helt i närheten av hennes dotter visade det sig. Många kramar och rara ord innan vi skildes för terminen.

När jag kom hem åkte Janne och jag och handlade resten som stod på inköpslistan. Jag började handla igår, men orkade bara bära hälften av det som behövdes hem. När vi kom hem gick Janne och la sig, han skulle jobba nattpass oxå ovanpå det förmiddagspass han redan avverkat. Själv slog jag mig ner vid TV:n med Monica och tillbringade kvällen där. Tidigare på dan hittade jag en fästing på Valpen och jag får inte dän den. Nu blev han så trött på mina försök att han somnade så här:



Han ledsnade nog på att väckas varje gång jag försökte rycka den så han la sig på ett sätt så det var omöjligt att komma åt den (den sitter på halsens högra sida). Tillslut smorde jag in den i matfett, jag har hört att de inte får luft och lossnar då... vi får väl se imorgon.

Men nu är det väl hög tid för sängen? Trött har jag varit hela dan, men nu är det sent oxå!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag har en superduperbra fästingplockare för hundar, man kan inte misslyckas med att få bort dom. Du kan få den, jag tar med den imorgon!

Att ögonen rann behöver inte vara Truls, det är ju så mkt annat nu med pollen och allt vad det nu heter. Jag kunde reagera på Hagge ibland, men fick ju inte andnöd så det var det värt ;) Puuuuuuss!

2010-05-28 @ 07:33:45
URL: http://hardpetersen.blogg.se/
Postat av: Lelleplutt

Oj då. en till artikel att handla hem. Fästingplockare, mycket viktig. Har själv en dogman och den är jättebra. Kram

2010-05-28 @ 07:34:47
URL: http://lelleplutt.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Tack tjejer!!!

2010-05-28 @ 11:43:59
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0