Tack alla rara...!

...för uppmuntrande ord. Och Kajsalisa... jag tänkte försöka mig på ett kidnappningsförsök... önskar bara att jag hade nån mer i familjen på min sida. Den enda som är intresserad bor inte längre hemma. Visst är det depp-varning, men det går ju över. Det jobbigaste är väl att det är så svårt med sömnen. Antingen somnar jag inte, eller så vaknar jag inte. Efter ytterligare en medvetslös morgon så tog jag mig till jobbet iaf. Idag hade jag bett om att få hoppa över personalmöte och mässa till förmån för lunchmusik och sopplunch. Det slutade med att jag tog läsningen på eget iniativ eftersom mina kollegor hade fullt upp. Det var ett kärt återseende av många underbara bekanta. Husmor gör ibland en tomatsoppa med aprikoser som är så ljuvligt god...den hade jag turen att få ta del av idag!

Efter lunch åkte jag till terapin. Pratade lite om festen i söndags, hur otäckt det var att komma in i församlingssalen och inte känna igen en enda människa... för att sedan upptäcka att mina egna syskon med familjer satt där, samt flera släktingar och gamla vänner till mina föräldrar. Men helgen har varit lika intensiv som fantastisk och jag var nog på upphällningen redan då. Jag är inte frisk än, om än på god väg.

Efter terapin hade jag 3,5 timme att ta död på innan sista kurstillfället i estnisk spetsstickning. Satt en lång stund i en park och tittade på två- och fyrbenta, sen tornade ett svart moln upp sig så jag gick till Medis och slank in på Orkidé och åt en underbar middag i min ensamhet.

               

Satt kvar över en timme innan jag knallade mot Vuxenskolans kurslokal på Söder. Det finns ett konstverk (?) på Östgötagatan som jag skulle vilja ha en förklaring på:

                
                 Är det påven? Och vad gör han isåfall där?

Det var sista kurstillfället i estnisk spetsstickning, men det kändes inte som ett avslut i vanlig mening. Ska kolla upp Sätergläntan men det blir en fasligt dyr kortkurs veckan före knyppelkursen... Jaa... svårt att prioritera... men Triinu ska ha inspirationskurser i höst så det kanske är vettigare... Man kan inte få allt.

Min sjal blir hursomhelst mindre än den skulle blivit, tror jag. Har stickat för hårt på för tunna stickor... men den kommer att bli större än på bilden:

                 

Det ska stickas på en bård och när den blockats (eller strukits) så antar den sin rätta form. Jens hämtade mig från kursen och nu kom Janne precis hem, han har mekat bilar, vi har ju två med kamremshaveri. Han försvann tidigt imorse med Jens och Mattias för att hämta sin bil i Strängnäs, Mattias kör ju lastbil så han fick hem den på ett flak av nåt slag. Bekki är fortfarande ordentligt förkyld och Monica har haft en lugn hemmadag...

... och imorgon ska jag till doktorn... Har försökt få tag på öppenpsyk i två dagar för mina provsvar, men det är omöjligt. Bad tillslut receptionen att be min obefintliga BA att höra av sig till min läkare och läma provsvaren till honom, men eftersom hon aldrig ringt upp mig så lär hon inte ringa upp min läkare heller. Hopplös institution, det där!

Kommentarer
Postat av: Linnea

vad menar du med kidnappningsförsök? Är det jag som är intresserad av något?



Vad fin spetsen blev :)



<3

2010-05-05 @ 12:54:57
URL: http://hardpetersen.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Linnéa: Kajsalisa vill kidnappa Grisen och du är den enda i vår familj som skulle välkomna honom <3

Pusspuss

2010-05-05 @ 17:02:11
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0