Tuff dag!

Vaknade bakfull imorse.... ja inte pga att jag druckit då, men jag kan inte beskriva det bättre...kramp i benen, grått i huvet, kroppen vägrar röra sig, oftast slipper jag huvudvärk och dagenefterångest, men just den obeskrivligt sega känslan som inte bästa vilja i världen kan ta bort. Det handlar inte om lite vanlig morgontrötthet utan en trötthet utan gräns och en hjärna som inte vill funka. Jag kom upp tillslut, rastade valpen, tappade matskålar i golvet och gav fåglarna marsvinsfrön, men lyckades ordna till det mesta tillslut. Halv 10 var jag på VC och tog prover på lever- och njurfunktioner, sänka och fosfat och vad det nu var... Handlade det nödvändigaste och skjutsade hem en granne som jag träffade på VC.



Resten av förmiddagen tillbringade jag i skuggan på altanen, men när klockan var 12.00 bestämde jag mig för att åka till jobbet. Jag hade ringt sjukhemsprästens telsvar och satt ett stort frågetecken på eftermiddagens sånggudstjänst på sjukhemmet, men nu mådde jag bättre och bestämde mig. In i duschen, snabbnudlar i micron och så iväg. Sen åkte jag till Su, som jag oxå tänkt avboka, men det kändes väldigt bra att komma dit och få gott thé, god sockerkaka och lite snack. Hon har bjudit in gamla klassisar på Fejan till återträff på lördag, det ska bli så kul! De flesta av oss sågs på återträff för 20 år sen, denna återträff blir mycket mindre, spontanare, enklare och förhoppningsvis mer personlig!

Dagens sista utflykt blev till G-berg och Bella som fyller 25 år idag. Kul att träffa Rickards familj, det är ett tag sen. Justin ville kramas, många samtal, korv och kladdkaka, jättetrevligt. Valpen var med.

              
               Födelsedagbarnet ville inte vara med på bild


Valpen vaktade i köket där männen satt och käka varmkorv...

                                   
                                    ....men när det börjades prata politik och val somnade han gott!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Han e inte bara snygg o söt utan även smart!!!

kram

2010-05-27 @ 00:04:54
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/
Postat av: Guggelutt

...eller hur! Han tittade bara upp när de pratade Sahlin och Toblerone ;O)

2010-05-27 @ 10:54:42
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Marianne

Mycket klok hund om jag får säga vad jag tycker!! Haha..

2010-05-27 @ 17:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0