Skolk är inte bra...

... det straffar sig! Idag vaknade jag genomförkyld med huvudvärk och så Mmonstret förstås. Tog väl i för mycket igår men jag är sjukt nöjd! Jag är ganska speedad och tror jag äter lite för mycket Levaxin f.n, men det är skönt att ha lite energi oxå även om jag är trött i huvudet. Blir hemma från skolan idag oxå, huvudvärken börjar mellan skuldrorna och huvudet vill inte riktigt hänga med.

Tänkte två saker imorse, det ena var att jag skulle ägna mig åt predikan och sen kanske plocka lite i min hög, den andra var att åka ner till Sanda och lägga mig raklång... men det blev ingetdera. Efter morgonpromenaden och lite snack med ungarna så ringde en granne. Både han och hans fru är riktigt dåliga, hon i cancer och han har varit dålig länge men har nu dessutom fått lunginflammation i den enda lunga han har kvar. Han ville ha lite fisk från Jokkmokksdagarna i Huddinge så jag lovade att åka dit och köpa lite... men det var ingen marknad där. Istället köpte jag lite ljung och prydnadskål i roliga färger åt mig själv. Ringde hem till grannen när jag frågat en försäljare när Jokkmokksmarknaden skulle vara och det är först den 28:e, jag skulle behålla pengarna och åka tillbaka då. Det lät gott med viltfångad röding och marknaden verkar ju väldigt poppis!

Köpte med Thai-mat hem och när jag ätit med Monica fick Bamse komma ut på en rejäl skogspromenad innan han fick hjälpa mig att plantera blommor...


                               
                     

Bamse är en hejare på att gräva... men vi hade ingen blomma att stoppa i hans fina hål... undrar vad som kan passa mitt i gräsmattan? Ett träd kanske?

Nu har Bamse legat utslagen en bra stund efter den ansträngade eftermiddagen. Jag tor jag ska lägga mig på spikmattan en stund och fundera över Mark 4:26-29. Jag börjar känna mig lite svettig över att inte komma igång med det jag borde. Visst, mycket blir gjort och det är underbart men nu börjar tiden rinna ut. Jobbigt är det oxå att skolböckerna inte kommer. Bokus brukar vara så himla snabba, även om de säger 5-8 dagar har jag alltid fått mina böcker tidigare... men inte denna gång :O(

Kommentarer
Postat av: Linnea

Gu vad fina blommor :D Vad duktiga ni är :) Hihi!

2010-10-21 @ 20:11:01
URL: http://hardpetersen.blogg.se/
Postat av: NettAnn

Superfin prydnadskål du skaffat!Vad innebär det att bamse hjälper dej? Att du gräver ner och han gräver upp :) ? haha

Under alla år jag ätit levaxin o haft kasst immunförsvar så har jag varje månad när miss M kommer på besök blivit förkyld o dålig.Alltid.Jag vet inte varför men det är så frustrerande.Alltid ont i halsen,snuvig och tröttare än något annat.

krya på dej i alla fall.

2010-10-22 @ 01:03:58
Postat av: Guggelutt

--> Äh, Bamse gillar att gräva, jag såg inte vad han gjorde för jag stod med ryggen mot och höll på med mina planteringar. Tyckte det var sött att han oxå grävt ett hål, men det var säkert inte bara för att jag grävde, utan för han hade chansen ;O)



Och jag får oxå alltid ont i halsen när Mmonstret kommer... kan vara biverkan från Levaxin kanske? Men nu var det en riktig förkylning oxå :O(

2010-10-22 @ 11:39:44
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Emma

skolk är gött. ;) hehe, nä men det är väl bäst att undvika det. :P

2010-10-22 @ 12:18:43
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: - rosanna

haha , sätt ett träd i det fina hålet han grävde ! :D

krya på dig !

kram

2010-10-22 @ 12:30:11
URL: http://rosannamalmberg.blogg.se/
Postat av: Anna

fin blogg !:d

Händer ikväll??

kram

2010-10-22 @ 12:36:07
URL: http://aooww.blogg.se/
Postat av: lovisa

Är allt bra med dig?:)

2010-10-22 @ 12:46:13
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0