Inga ursäkter!

Nu har jag varit uppe i tre timmar och inte öppnat en bok! Fy fy fy på mig! Gick ut med Bamse kl. 8.00, gick och la mig igen vid kvart i 9 och väntade på att Janne skulle vakna. Nu har vi ätit frukost och pratat lite... om skolan pengar, ungar och antidepressiva tabletter. Jag håller ju ändå på att trappa ut antideppen jag har och funderar nu på att skita i att sätta in de nya, jag vill verkligen inte ha dem om det inte är nödvändigt ... jag har inget förtroende för öpenpsyk. Jag har gjort slut med Försäkringskassan, kanske dax att göra slut med Öppenpsyk oxå? Kärleksförklaringar får jag ändå på de mest oväntade sätt:



Grannen kom in med nyvärpta ägg som hon inte lagt själv för hon var för gammal ??? (sanningen visade sig vara att de var ekologiska). Hon är så rolig och omtänksam! Förra gången jag var här kom hon med en frukostkorg, nu var det en äggkorg!

Och som inte den omtanken räckte så fick jag morgonkaffet i en, av min make, nyköpt mugg som det står: "Jag älskar dig... I evighet" på... behöver jag verkligen antidepressiv medicin? Jag ska testa att trappa ut ännu mer och se vad som händer. Jag har ju hämtat ut de nya så går det åt pipsvängen är det väl bara att börja då...eller?

Nej, Dogwalk no2 och sen boken "En god människa" som vi ska ha seminarium på på onsdag! Slut på undanflykter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0