Bästa vårtecknet!

Hade tänkt... har ni hört den förut?... Men jag hade tänkt att knyppla klart Vågkrus, men jag stod inte riktigt pall. Nya kurser i veckan och jag har inte ens tänkt ordet "studielitteratur". Så... jag tog bibliotekskortet i näven och åkte till Campus Sköndal. Jag hade en hel del tur och hittade alla böcker utom tre, och då var flera av dem inte kurslitteratur vilket betyder att jag kan låna dem i TRE veckor utan att förnya,  kurslitteratur måste man förnya varje vecka.

Hem, lunch och ut med Bamse. Träffade Fanny och Lilly4 på ängen i skogen. Fanny är en mycket snabb labrador och Bamse fick springa benen av sig. Det var härligt att se. Bästa med hela promenaden var vårtecknen. Första hittade jag direkt jag kom ut i skogen.

                     

Men det bästa vårtecknet är ändå grodorna. Vi har ett äkta grodkärr 300 meter från där jag bor och jag äääälskar denna period av våren... när hela ängen och bäcken knorrar av grodornas parningsläten. Ännu är det bara ett 50-tal, om några dagar är det antagligen flera hundra... ja kanske tusen kåta grodor i bäcken! Livets under!


                             
                         
 
När Bamse fattade vad det var fick jag hålla in honom, hans jaktinstinkter är för starka. Så länge de sitter still och knorrar är han bara nyfiken, men när de börjar hoppa vill han hänga med. Men grodor äter man inte, säger Bamses mamma, grodor njuter man bara av med ögonen.

Sen fick jag dra iväg till skolan med hast. Hittade de tre återstående böckerna på Campus Ersta och så började nya kursen i Socialetik. Janne hämtade mig efteråt eftersom jag inte klarar att bära så mycket för ryggen, diskbråcket börjar klaga direkt. Vi åkte förbi Hagsätra centrum för att prova Asahi Sushi. De finns i Älvsjö och har fantastisk sushi. Vi vet inte om de har flyttat till Hagsätra eller öppnat en restarang till. Nå, nu var det halva priset som öppningserbjudande och det var väl värt 43 kronor måste jag säga!

               

Nu ska jag ut med Bamselito och lägga mig. Lång dag imorgon!!!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag som trodde att du bor i ORMkärr - inte GRODkärr ;-D Vad gott det såg ut med sushi :-P

2011-04-11 @ 21:52:45
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0