Gissa vad!!!

Fick mail imorse!!!

"Nu är tentan rättad. Resultatet blev 21/25 = VG Grattis! Och ditt och E...s PM var roligt att läsa."

Helt fantastiskt roligt att börja veckan med! Kursen var den i Kyrkohistoria... Salstentan i GT har vi inte fått svar på ännu. Annat kul var att Jens dök upp... visserligen av en mindre rolig orsak, han hade fått köra Bella och Justin till akuten med misstänkt blindtarm, men det visade sig tackochlov "bara" vara förstoppning, vilket inte alls är roligt men det är oftast lite mindre dramatiskt att bli av med. Men iallafall, Jens kom hit och åt sina frukostmackor, sen följde han med mig och Bamse på morgonpromenad. Bamse är mycket piggare nu och jag tror jag ska ta en lite längre promenad med honom mittpådagen. Imorse gick Jens och jag med honom ner till grodorna (förstås) ;O)


                           

Vi gick sedan till ett annat ställe i skogen och tittade på kojan som Jens och hans bästis i barndomen byggde på. Den fanns faktiskt kvar... men jag skulle inte rekommendera nån att leka i den längre... den såg lite ranglig ut.



Annat skoj är att Janne har sjösatt vår båt strax efter fem imorse. Han hade åkt en premiärtur in till Riddarfjärden för att kolla att den gick som den ska, och det gjorde den!

Själv sitter jag ute i solen. Bamse och Ragnar går bra ihop så länge Ragnar sitter i buren. Om han är lös vill Bamse gärna leka och det vill inte Ragnar...vilket antagligen är klokt!



Egentligen borde jag plugga... men jag tror jag ska handarbeta lite istället. Dels ska jag göra en mössa till den blå babytröjan som ska till Lettland... men jag ska oxå sy ihop Thyras röda tröja som inte alls blev en tröja till Thyra. Jag tyckte hela tiden att den var extremt liten för att vara "3 år" och det hela fick sin förklaring häromkvällen. Jag  hade inte observerat att mönstret var delat i två delar, ett för månader och ett för år så jag har stickat en tröja för "6 månader". Ska kolla om Bella vill ha den till sin kicka i magen, eller om den får åka till Lettland den med.

                 

Över and aout, så länge ...


Kommentarer
Postat av: Snurran

Grattis!

2011-04-18 @ 17:50:54
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0