Slutirutan!

Japp, nu  har jag tryckt på knappen! Tentan är ivägskickad. Visserligen hade jag på mig till klockan 17.00 idag, men jag kommer inte göra mer på den nu. Enough is enough. Jag hoppas på ett G, sen är det bra. Annars får jag göra om den om fyra veckor, inte mer än så är det!

                

Vi kom hem sent igårkväll, halv 11 tror jag. Packade raskt in allting, gick ut med en ivrig Bamse och stöp i koj. Imorse väckte han mig halv 9, så dax brukar vi redan vara ute på vår morgonrunda... men inte imorse. Lite gråmulet i luften, men definitivt VÅR! Träffade pudlarna Ella och Moa i skogen. Vi slog följe med dem och Bamse fick springa lös när vi kom till en äng.


Fullt ös! Ingen koll på vad som är bak och fram när de springer!

                      
                     

Sen har jag pratat lite med Tim som kommit hem från Väktarskolan i Boden efter 6 veckor. Han har klarat alla kurser och praktiken och fått inte mindre än fyra diplom med guldkanter! Såg jätteflott ut. Nu kan vi känna oss trygga med en egen väktare i huset! Han är på anställningsintervju nu så vi håller tummarna.

             

Annars har jag läst igenom tentan och rättat några småfel, har inte lagt ner själ och hjärta, bara två heldagar... hoppas klara mig till ett G. Nu ska jag ut med Bamse igen. Måste köpa fågelfrö på zoo och sen tänkte jag boka tid hos veterinär och besök på hunddagis. Tvättstugan beställd till kl 17.00 idag och 07.00 imorgon så jag kan tvätta mosters kläder, sortera, låta flickorna gå igenom dem och sen skicka till insamling. Man har det man företar sig.

Hej och hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0