Super-måndag!

Jag ägnade denna soliga dag åt att göra klart den röda tröjan som Bellas bäbi ska få. Ska göra en likadan svart åt storebror Justin!



Tog en sväng med Bamse i skogen. Hittade mer grodyngelsägg längre ner i bäcken!



Åkte till skolan, på vägen fick jag tag i skolans studievägledare och efter några turer fram och tillbaka fick en tid med honom på onsdag. I skolan gick jag direkt till expeditionen för att säga att min eventuella anmälan till fortsatta kurser är på gång, och där träffade jag läraren i GT/NT-kursen som gratulerade mig till att ha klarat tentan. Ja, dagen kunde inte bli bättre! Visserligen ligger det och gnager att "tänk om hon misstog sig på person och min tenta inte är godkänd...", men så illa kan det väl inte vara? Nå, den andra tentan som jag fick mail om imorse låg iaf i facket och det var mitt namn och bra  poäng på den så... Det är så skönt när man vet hur tentamina gått för först då kan man ställa om sig på framtiden. Nu törs jag lämna tillbaka låneböcker i kurserna och kan sortera ur de papper jag vill ha kvar/vill slänga. Apropå slänga... så hittade jag en papperskorg i Gunilla-stajl på vägen till skolan idag: 

                 

Gunilla Gorilla, ni vet... eller Gunilla, jag mår illa osv osv. Men jag tyckte den hade en skön stajl, inte vidare hygienisk, men kul.

Bra lektion i skolan, ersättningsbussen hem skötte sig, stickade en stund och har varit ute med Bamse som orkade nästan hela vanliga kvällsrundan. Han läks snabbt!

               

Sov nu gott, världen, det ska jag göra!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Roligt att tentorna är godkända med råge - frågar du mig var jag aldrig ens det minsta orolig! :-)

2011-04-19 @ 08:23:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Haha, så skönt att du håller ställningarna åt mig ;O)

Kram kram

2011-04-19 @ 23:12:25
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0