Vår magiska skog

Bebisarna utvecklas snabbt! Nu har alla kläckts! Trist att jag måste åka ifrån dem i två dagar... men resan vi ska göra kan väl vara värt det. Hoppas jag! Vi ska åka ut på sjön! Tänk att vi hade snö och is för tre veckor sen, nu är båten sjösatt och vi ska åka till Aspö och Jannes mamma+plastpappa till på söndag. Det känns otroligt! Men oj vad jag har längtat efter att komma ut på sjön efter denna snöiga vinter... och nu är det dax!


                           

Bamse och jag gick lite nya vägar i skogen idag. Vår skog är helt magisk! Det låter som i en regnskog just nu... eller jag vet väl inget om regnskogen men har varit i djungeln i Filippinerna och i Thailand, och med alla dessa fågelläten och den fukt som hängde kvar i morse var upplevelsen helt magisk. Jag tog en timme på mig, och Bamse njöt han oxå.


                       
                             

När vi kom hem igen la han sig i solen på altan och somnade, jag gick in och knypplade på "Vårfjäril". Det är extra kul att knyppla nu när jag kan välja vad jag vill göra och inte är bunden till nåt måste.... Garnet är roligt, det är liksom spänst i det, som ett gummiband! Men så är garnet egyptisk bomull av bästa kvalitet. Knyppelgarn är annars alltid av lin, så detta är en speciell spets. Jättekul!



Men nu har Janne vaknat efter sitt nattpass. Jag är packad ;O) och nu väntar båten!

                 

Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas det blir en skön tur!

2011-04-22 @ 22:12:17
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0