Waka waka....

...skrev min dotter som status på Facebook. Bra rubrik, tänkte jag. Har väl inget som matchar kanske... eller så matchar vad som helst en sån rubrik. Var yr i skallen hela dagen igår, det började på morgonen, blev bättre men återkom hos veterinären... På eftermiddagen tog jag bilen upp till vår pizzakiosk, skickade in Monica att hämta våra förbeställda pizzor och efter maten blev yrseln lite bättre. Hoppade över skolan, men åkte upp till kapellet och knypplade vid 7. Trots allt blir yrseln lite bättre om man koncentrerar sig och jag har ett par hundra nålar i dynan just nu, har hunnit ner till första fjärilen. "Vårfjärilen" är en utmaning!

                     

När jag kom hem hade vårt Lettlands/Ålandsfrämmande kommit. Hon skulle hem till Lettland och han skulle till jobbet, dvs destination Gotland. Vi pratade en stund innan vi la oss. Hon pluggar på universitet i Riga och jobbar i en av mammans affärer... handarbetsaffär!!! Så vi hade lite att prat om även om språket stapplar lite när man ska prata knyppling, frivoliteter och tovning på svenska-lettiska-engelska...

Imorse gick jag upp sju, duschade och fixade fram en sparsam frukost av det lilla vår kyl innehåller just nu. Strax efter åtta kunde jag släppa dem vid Älvsjö så de kunde ta sig till flygbussar och rätt pendeltåg för vidare avfärder. Sen åkte jag in på Willys som ligger precis bredvid och handlade lite nödvändigheter innan jag åkte hem och tog ut Bamse. Var hemma redan halv 10! Man hinner mycket när man går upp i tid! Nu har jag fixat med lite annat. Ska sätta mig att plugga ett par timmar innan Bamse ska ut igen.



Grodynglen växer och våra gulsippor blommar i trädgården... en av mina absoluta favvisar!


                           

På återhörande!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilka tjockisar de blivit! Sipporna är jättefina! :-)

2011-04-27 @ 18:58:24
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0