Frustration

Såja... nu har Janne och jag haft ett hejdundrandes gräl ett par dagar och det var skönt på sitt eget sätt och vis. Jag har ju känt hans frustration över vår avbrutna båtsemester och även om ingen är skyldig så är vi båda lidande. Nu är luften rensad och jag tror vi mår riktigt bra båda två. Vi har åkt till landet... för mer båt är inte att tänka på och hemma i röran vill ingen av oss vara. Nu går han och småskruttar på tomten, bonden har varit här och schaktat där vi ska bygga bod och bastu med badtunna. Jag ligger i soffan med foten högt och låter den vädra lite utan bandage. Jag sover med bandaget för det ger både skydd mot stötar och stadga, sen luftar jag ett par timmar varje morgon samt vickar och fixar. Ute går jag med kryckor och inne går jag myrsteg. Jag ska ju belasta och jag får välidgt ont i knä och rygg av att halta. Värst är knävecket, har ju gått väldigt snett.


                         

Svullnaden har minskat något, men istället har fossingen blivit gul och blå. Tillochmed tårna går i blått så även om inget är brutet så har jag helt klart mosat mjukdelar. Fattar ff inte hur jag kunde kliva så snett och att man kan trasa sönder en fot på DET sättet!

Så...vad ska jag göra nu då? Diska och brodera en stund kanske? Janne tog Bamse och gick över till bonden så Bamse får träffa sina föräldrar en stund....



Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag tycker synd om dig. Det måste ha gjort väldigt ont. Men du får en väldigt grann fot med alla vackra färger eftersom mjukdelarna är skadade..Fota när den är lila ;o)

Kramar till er båda <2

2011-08-14 @ 12:47:22
URL: http://maralutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0