Sista semesterdagen!

Sista semesterdagen har jag försökt göra mig lite fin inför höststarten. Janne och jag åkte en sväng till Karlssons och köpte det sänglinne och den fruktkorg vi bestämde oss för i förrgår. Sen släppte Janne av mig hos min favoritfrissa i Strängnäs. Hon klippte en hel del, slingade och jobbade upp mitt självfall till ett hav av lockar! Undar hur det kommer se ut när jag ska försöka jobba upp nåt liknande själv!!!



Hon fick ta ett nytt hål i örat på mig oxå. På baksidan av örat hoppar örhängena kråka, det är väl missar från den tid grejerna inte var så bra som idag... för att inte tala om min ungdoms eget experimenterande... Jag får se om det går att få in ett till, men först ska detta få läka ordentligt. Jag har nu 11 hål i högerörat men jag har säkert tagit hål 15 ggr, men fått plocka ut dem då de inte läker. Nu börjar jag uppifrån så får vi se :O)

                

Janne och jag handlade lite småsaker, nya silverploppar till mig och alsollösning samt middagsmat. Nu har jag fixat med mina örhängen och lagat mat medan Janne och Jens jobbat på uteplatsen. Nu ska jag ta ut Bamse innan maten, sen är det hög tid att åka hem och tvätta och packa inför kickoffen imorgon... men vädret är SÅ vackert och det är SÅ underbart här på Sanda!


                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0