Ledig fredag

Sov till halv 8, det var skönt! Sen duschade jag, gick ut med Bamse och körde honom till dagis, åkte hem och åt frukost, badade Esmeralda och gav djuren frukost, skurade toa. Sen hittade jag inte på fler ursäkter utan satte mig med böckerna.

                       
                        Drygt 20 centimeter böcker!

Gick igenom alla böcker och markerade för uppsatsen intressanta avsnitt, sen var det dax att åka till stan för terapi. När jag kom hem gick jag igenom det jag skrivit och de intervjuer jag gjort innan jag sydde i de 20 mormorsrutor jag gjort lite nu och då i Jennifers filt. Den är svart och rosa, ser ut som hallon/lakritsgodis.

                                
                                   En stor kopp varm choklad var inte fel efter terapin!
 
Strax innan fyra åkte jag till apoteket för att fylla på Levaxinlagret och till zoo för att köpa julklappar till Hundstallet, Pytteliten åker dit till jul varje år och lämnar en säck julklappar. Jag trodde Bamse hade mer leksaker som han inte använde, men de flesta var i så dåligt skick så det blev ben och godis för 270 kronor istället. Känns bra.

Styrde kosan mot Kallhäll och Linnéa. Hon hade bjudit in mig på middag. Bella med barn och Monica var oxå där och vi hade en jättefin kväll. Linnéa lagade kyckling, barnen lekte, Bamse var med hela tiden - han älskar verkligen barnbarnen fast han inte gillar andra barn. Det var jätteroligt att träffa ungarna igen, det blir inte alls så ofta som jag vill, men det är så när man jobbar. Tillslut var Bamse så trött att det var dax att åka hem. Han somnade som en stock i bilen. Vi var hemma till nio så jag gick kvällspromenaden på en gång.

Som vanligt så här års så lääääängtar jag efter sängen!


                       
                        

                    
                      
                       

Roliga bilder blev det iallafall! Svårt att få fyra små godisar att titta in i kameran och le ;O) Ungar är det bästa som finns <3

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Lilla Jennifer har den skönaste frilla som bara finns! :)

2011-12-17 @ 01:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0