MIN dag!

Hade planerat en pluggdag... men det blev inget av det. Låg och drog mig i min sköna säng och gick upp och väckte Bamse halv 10. Han var inte sugen på att gå långt i regnet så han gjorde snabbt det han skulle och visade med all tydlighet att han ville hem igen. Efter frukost åkte jag till Gullvi´s och köpte garn. Såg en kvinna i fredags med en röd virkad sjal och jag ville oxå ha! Vet inte när jag gjorde nåt åt mig själv sist så... Efter att ha handlat på Willys så jag kunde göra köttfärslimpa till middag och tankat bilen så åkte jag hem och satte mig med tre avsnitt av Harry Potter medan jag jobbade på sjalen. Har väl gjort hälften snart. Skulle vara så kul att ha den på julafton!



Mönstret hittade jag i en jättegammal virkbok jag tror jag fått av min farmor (tror jag). Jag missade ett varv på stjärnan men det gör inget för jag tycker det blev mer julstjärneaktigt som det blev.

Efter middagen, som jag fick äta själv eftersom Bekki spenderat tid hos pojkvännen och Janne jobbar på landet, så blev det Morden i Midsomer och nu har jag varit ute med Bamse. De två första promenaderna tyckte han var jätteäckliga, men de två sista var roliga för nu har snön legat kvar, och snö... DET älskar Bamse!

                  
                    (fjolårsbild)

Nu mot sängen. Imorgon nya äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0