Fredagmorgon!

Det är helt underbart att vakna på morgnarna och upptäcka att den där segheten som förföljt mig i åratal faktiskt håller på att ge sig. Visst kan man vara seg och trött, men jag menar den där sjukliga segheten som är mer som bly i ådrorna och som är omöjlig att skaka av sig. Yr har jag varit både igår och hittills idag, men det skiter jag i. Det är nog nåt psykiskt och yrsel har jag lärt mig leva med efter "smällen" för snart 2,5 år sen (tänk vad tiden går!).

Imorse väckte Bekki mig vid 7, hon var röd och hemsk i hela ansiktet. Istället för att gå till skolan fick hon ta sig till doktorn. Hon har haft problem av och till och nu visade det sig att hon aldrig blivit av med sin Pitiriasis. Nu har hon fått en ny omgång medicin och krämer.


Röd paprika, vitkål och äpple. Mums!

                                  
                                 Esmeralda börjar trippa runt igen efter vintervilan!

Själv har jag varit ute med Bamse en sväng, socialiserat med Ragnar och läst "Akademikern" för första gången på år och dag. Den ligger ett par veckor på köksbordet, sen åker den i pappersinsamlingen, men idag läste jag den och den var faktisk bättre än jag kom ihåg. Vet faktiskt inte varför jag får den, jag betalar inte för den iaf.

Kollat in lite böcker jag vill läsa:



Jag har redan köpt denna av Ebba som går samma kurser som mig. Spännande klasskamrater man har, eller hur!



Nej, nu ska jag till bussen!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

så söta djur :)

2011-01-14 @ 14:00:56
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0