Full tisdag

                       
När jag gick till jobbet imorse hade jag bara en sak i almanackan... mässa med påföljande personalmöte. Innan dagen var slut hade jag försökt bistå i ett tufft och svårförstått skuldärende som verkar helt sjukt från början till slut, eftersom min kollega är sjuk fick jag överta ansvaret för torsdagens bussutflykt som för mig var ett blankt kort som jag nu skaffat förhoppningsvis all viktig information om, samt pratat med en frivilligkraft om ett annat ärende jag ska försöka fixa på fredag och bokat om torsdagens hembesök till nästa vecka... dessa grejer upptog dagen till kl tre... Mitt jobb känns meninsfullt! Kvart över tre gick jag hem. Onsdagen och torsdagen kommer bli rätt långa dagar så jag kan lika gärna ta ut lite tid i förväg som i efterhand. Gick till blomsteraffären och köpte en sån där ring som porslinsblomman ska kunna slingra sig runt, hämtade ut ny astmamedicin på apoteket och köpte mjölk på Konsum. Sen åkte jag hem och tog ut djuren, satte på en diskmaskin och började läsa instruktionen för den själv-vattnande krukan. Då kom en hundkompis och undrade vart vi tagit vägen.... vi blev sittande på vår altan och pratade över en timme. Hon med hund i knät och jag saknar min "bebis" ännu mer... men han har det mycket bättre i Roslagen nu när vi jobbar, det är bara så!

               

Sen blev det äntligen av att jag planterade om porslinsblomman och satte mig sen att sticka lite. Blev klar med Thyras tröja igår så nu är det Änglas tröja jag påbörjat. Ringde Gullvi´s sybehör för att kolla när hon har semesterstängt och hon öppnar igen 1 aug, då ska jag köpa mer garn, svart till Justin och mer rött till Änglas och Thyras matchande stickade byxor.

Nu har jag lagat lite mat och plockat ur diskmaskinen, sköldpaddorna har fått gå in och Kautchuk har fått sitt antibiotika... ska plocka in fåglarna, duscha och sätta på en tvättmaskin innan jag sätter mig för att softa vid TVn en stund tror jag... Janne mekar bil och Jens verkar styra kosan mot Nacka igen... Imorgon kommer Bekki hem från Turkiet!

Himlen är blå! Mys och må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0