I Roslagens famn...

... har vi lämnat Bamse nu ikväll. Han ska få vara hos mina föräldrar medan Janne och jag jobbar och Bekki roar sig i Turkiet. Det är så skönt att mina föräldrar inte verkar tycka att det är nåt större jobb att ha honom där, och han trivs ju bra med dem och deras hundar.

Imorse var det regntungt och trist väder så vi gick gångvägarna för att inte bli så skitiga. Jag hade med mig paraplyet men tyckte inte att jag behövde använda det. Bamse har en förkärlek till mitt paraply, så när jag erbjöd honom att bära det sista biten hem, nappade han ivrigt.

                   

När vi kom hem fick jag muta honom med godis för att han skulle släppa sin dyrgrip!

Sen åkte jag till jobbet. Min kollega var sjuk men min dag blev lugn iallafall. Hade ett sorgesamtal som jag lät dra ut på tiden, lunch och sen administration innan jag kunde gå en stund tidigare, det blev ju ändå 10 timmar igår!

Handlade och gick på apoteket för att hämta ut Kautchuks antibiotika med banansmak!



Hemmavid försökte jag lirka i honom dagens dos på 3 ml och det tog 20 minuter.... här kommer det att krävas tålamod eller våld! I 14 dagar ska vi hålla på med detta! Sen gick jag ut och plockade smultron i vårt smultronland med Ragnar på axeln. Ragnar ville inte smaka, men Bamse åt smultron med god aptit!

Strax före fem åkte vi upp mot Roslagen. Trafiken var lugn, Bamse och Hagge började genast leka när vi kom fram. Så bjöd vi ut föräldrarna på kinarestaurang innan vi styrde kosan hemåt.

Nu hägrar sängen. Visserligen blev det kolhydrater på restaurangen, men jag är trött ändå. Imorgon får jag sova så länge jag vill, sen kan jag göra vad jag vill hela dagen... och det kommer vara SÅ tomt utan Bamse Ulltuss!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas det är som det var när man skulle få i ungarna antibiotika när de var små - första två, tre gångerna var ett helvete, men sedan accepterade de det för att så småningom nästan slicka skeden ;-D

2011-07-15 @ 23:07:37
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Har inpregnerat en gurka med sulfan ... men han genomskådade mig! Nu sitter han i transportburen med gurkan framför näsan så får vi se... annars blir det våld. Flaskan är stor så jag har råd att slösa på skiten!

2011-07-16 @ 15:12:13
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0