Skolavslutning!

Det var det! Sista tentan gjord! Det kändes okej, hoppas jag ligger över G-strecket men jag orkar inte känna mig orolig. Det kändes bra när jag satt där och jag tänker vila i den känslan. Försökte ragga middags-sällskap och det gick inte. Monica hade innetofflor på sig för hon hade skavsår och ville inte åka till stan med dem... och Janne var inte hungrig... nån annan som kunde slita sig lös på stört kunde jag inte komma på. Ska man fira får man väl kanske vara ute i lite bättre tid än jag var, minuterna efter tentan. Men men, Janne lovade att betala min middag... först surade jag i fem minuter, sen tänkte jag att "Okej då" ... så åkte jag hem till Hagsätra. Tänkte gå på Trevi men där var fullt i uteserveringen så jag gick vidare. Strosade runt på Matrebellerna i jakt på nån festmåltid, men hittade verkligen inget av intresse... så jag gick tillbaka till Trevi och satte mig inne vid ett bord inomhus längst inne i hörnet där jag både nåddes av friska fläktar från fönstret, men oxå slapp det värsta surret. Hjärnan orkade inte riktigt med det glada oväsendet, det kändes i hela kroppen att skolan faktiskt är slut nu! Beställde in deras Fläskfilé Oscar och blev inte besviken!

                 

Kom på att jag trivs rätt bra i mitt eget sällskap. Skickade iväg några sms och satt och funderade på studie-året som varit och framtiden på jobbet, på Sanda, på våra flyttplaner och lite vad som behövs göras hemma (det är mycket, men man får ta en bit i taget), på semestern och på knypplingskursen... livet är verkligen spännande och jag är så fruktansvärt glad över att ha fått hälsan åter. Visst, lite ont här och där och stel i lederna... men jag lever igen. Detta fri-år som jag unnat mig har varit fantastiskt! Nu ska jag göra allt för att behålla känslan av frid när jag gör mitt återinträde i arbetslivet. Det räcker med den jag är, jag måste inte prestera ihjäl mig! Jag har fått denna tjänst pga min kompetens och det räcker med det. Jag måste förlita mig på mig själv och mina styrkor, inte på att överbevisa att jag duger, det tar för myckte energi.

Strosade förbi Matrebellen igen och köpte hem glass. Janne var på väg hem så han kom förbi centrum och hämtade mig. Vi satt och pratade en stund, delade på en glassförpackning och gick ut en längre sväng med Bamse. Nu orkade han gå för det var rätt svalt.

                
                 (okej.... lätt överdrift!)

Nu på morgonen orkade han inte gå igen. Tempen stiger snabbt med solen och efter att han gjort no2 sätter han sig bara på ändan och tittar på mig... det är bra att han säger ifrån. Jag har softat... den enda vettiga jag gjort är att ha tagit hand om tvätten. Nu ska softa lite till innan jag ryktar Bamse, går ut med honom och åker till terapin. Ska träffa Monica sen :O)

Kommentarer
Postat av: Lisa-olsi

GRATTIS till sista tentan, bra jobbat!

Är det nån man ska fira med är det ju sig själv,

ser onekligen gott ut din filé Oscar.

Ha det gott!

2011-06-10 @ 12:33:32
URL: http://olsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0