Att lista jobb!

Jag är en sån... ibland! En sån som skriver långa listor över vad som ska göras. Och ibland är det bra, ibland stressigt. Därför skriver jag listor ibland, bara för att få ordning på vissa saker och inte glömma andra. Idag skrev jag en lista.

1. kolla inför interpretation
2. kolla igenom recension
3. packa tvätt-säckar
4. kolla seminarieuppgifter till imorgon

En sån här lista är genomförbar! Nu har jag faktiskt gjort det mesta! Det enda jag har kvar är att kolla vad vi har för seminarieuppgifter till imorgon. Ska nog kolla vad vi ska göra ikväll i skolan oxå, ja hela veckan kan vara bra att kolla upp. Interpretationen har jag börjat med, att skriva ner bibeltexterna till predikan den 5 juni gick av bara farten. Tvättsäckarna står prydligt bakom fåtöljen tillsammans med de redan packade Emmaus-säckarna. Tvätt-tid på onsdag och Emmaus hämtar på torsdag. Tvätten av det vi ska behålla spar jag till efter Mallorca, grejerna är ju sorterade en gång, verkar opaktiskt att först sortera för att sen slå ihop allt för att tvätta och sen sortera igen, eller hur :O) Och vinterkläderna hoppas jag ändå inte behöva ta fram förrän tidigast i oktober igen!



Bamse och jag har förstås varit ute. Han släpar med sig större och större grenar...



Imorse väckte Bamse mig halv fem ... men han ville bara göra nr2 så fort som möjligt och sen komma i korg igen. Vad duktig han är som säger till!

 .... och grodynglen (eller spermierna som Bekki kallar dem) fick smaka fullkornsbröd imorse. De är rätt stora nu och simmar så ivrigt att det är svårt att fota dem. Normalföda är akvariefiskflingor, men det tänker jag är lika naturligt att hitta utomhus som lite bröd. Snart ska de tillbaka i kärret. Bekki vägrar befatta sig med min spermieburk när vi åker så jag får väl finna mig i det :-D Inget nöje vara för evigt ;O)

                          

Nej, lite lunch, promenad och så skoluppgifterna innan avfärd då.

Peace! Over änd out!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Till skillnad från "vissa andra" skriver du listor som är genomförbara och dessutom gör du det du skriver upp! C har ff efter 28 år inte betat av alla de listor han skrivit genom åren....

2011-05-02 @ 13:11:22
Postat av: Guggelutt

Haha, jag har lärt mig genom åren... skillnader mellan kvinnor och män kanske ;O)

2011-05-02 @ 13:13:29
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0