Ditt och datt

Nu är tentan klar iallafall. Imorgon ska jag läsa igenom den i lugn och ro... har varit lite överflödande med orden, men jag orkar inte peta i det hur mycket som helst, det är ju ingen skrift som ska publiceras. Läraren är nog van vid icke-skönlittera tentor kan jag tro.



Bamse har legat ute på altan hela dagen idag oxå. Han vill inte vara inne utan föredrar att ligga i sin korg och kura. Har försett den med en extra filt nu för jag tycker han blir kall... men uppenbarligen inte kall nog för att komma in!

Kan berätta en räv-historia från i går. Vi var ute på bondens åker och jag släppte honom lös. Kanske korkat när vi sett räv, men han håller sig till mig. På hemvägen vägrar han låta sig kopplas utan springer i full fart hemåt. Jag ser på håll räven som hoppar i diket strax bakom honom, men innan jag hinner reagera får räven syn på mig som kommer en bit bakom... och räven springer in i skogen. Bamse är ju knappt hälften så stor som en räv och har nog ingen chans i närkamp. Hädanefter är det koppel som gäller!



En Janne-Bamse-historia som jag glömde berätta igår. Vi skulle ju åka och hämta sonens bil i fredags och Janne skulle bara ner och stänga av datorn. Bamse brukar så gott som alltid följa med ner i källaren för i tvättstugan finns nämligen ett hål i golvet som han måste skälla på. Han skäller på alla hål, i synnerhet brunnshål, varför har jag ingen aning om... men nu fick han syn på att Janne var på väg ner för trappan och han får ju full fart för att inte missa möjligheten att skälla ut hålet! Jag är ju van vid hans trapp-sväng eftersom han springer med mig flera gånger om dagen, men Janne var inte beredd på hur han håller sig till trappens bredaste del runt hörnet för att sedan gena över trappens raka del för att komma först till tvättstugedörren. Så Janne ser bara hur han nästan trampar på hunden, tar ett snedsteg och rasar ner för halva trappen. Ryggen och armbågen tog värsta smällarna. Ryggen är redan okej, men armbågen ser fortfarande ut som en stor tennisboll... eller liten volleyboll. Mycket märklig syn och otroligt smärtsamt.

                                 

Men för att återgå till dagen, jag har jobbat på hemtentan. Igår hann jag tre stora frågor, idag de återstående lite mindre fem frågorna. Trött i huvudet och framförallt ögonen...



Ragnar och jag har delat ostbågar som vi brukar. Både Ragnar och Bamse gillar ostbågar (mammas pojkar) men deras konsumtion är förstås kraftigt begränsad.

Jens har skickat en bild från sin telefon idag. Han var ledig från jobbet men åkte dit för att hälsa på.. och då kom det in en snubbe och frågade om de ville med en sväng och det ville de. Han kom nämligen med HELIKOPTER!


                  

Med den bilden tackar jag för idag :O)

Kommentarer
Postat av: Lasse

Häftig att få åka helikopter :)

2011-05-29 @ 19:55:16
Postat av: Guggelutt

Eller hur! Snacka om tur att bara åka förbi jobbet en ledig dag och få ett sånt erbjudande... Inte händer det oss heller?

2011-05-30 @ 13:51:19
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Lisa-olsi

Tack för dina snälla kommentarer, värmer alltid :)

Häftigt med helikoptertur.

Grattis till färdig tenta, dottern ska göra en

hemtenta till veckan, sen har hon sommarlov.

Ang scrapbooking, skickar ett mail senare,

blir så lång kommentar annars :)

Kram Lisa

2011-05-30 @ 14:42:32
URL: http://olsi.blogg.se/
Postat av: Hanna Skattberg

hej hur är läget?:P

2011-05-30 @ 15:11:31
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/
Postat av: Hanna Skattberg

hej hur är läget?:P

2011-05-30 @ 15:11:32
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/
Postat av: josefine

Säljes: Sommarens snyggaste solglasögon RAY BAN! Helt nya med alla tags kvar. Först till kvarn! 500 kronor, nypris 1299:- http://bloppisjosse.blogg.se/2011/may/saljes-ray-ban-wayfarer2140-tortoise.html

2011-05-30 @ 15:12:54
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: lovisa

haha söt!

2011-05-30 @ 15:14:40
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: william

söt vovve:D

2011-05-30 @ 15:52:34
URL: http://cookieboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0