Från morgon till kväll...

... har jag öst på lite. Försökte inte ens plugga idag. Började med en lång Bamsenad, fortsatte sen med lite papegojträning. Vi har en mindre resebur som jag använt till marsvinen och använder till sköldpaddorna, nu tänkte jag att om jag vill ha med Ragnar till centrum eller jobbet så kan den vara bra att använda. Men den är ju mörk och trång så det gäller att han får en positiv upplevelse av den. Jag kom så långt att han kunde gå in i den och äta en jordnöt, sen ville han vila i lilla buren i köket och den vägrade han gå ur under resten av dan! Han blev väl helt slut för vi jobbade en bra stund med det hela.



Själv åkte jag till jobbet och letade reda på bibelkommentarer till interpretationen, lämnade in mitt diakonemblem hos Högdalens gulsmed för putsning och kollade med Klackbaren om man kunde förstärka Bamses halsband. Kopierade bibelkommentarerna, emblemputsen kostar ofantliga 250 kronor men jag får inte till det själv, det är grönt och grått och flammigt... och Klackbaren kunde inte göra nåt åt Bamses halsband.

                                      

Hem med Bamses halsband, men Bekki ringde på vägen så vi gjorde ett arbetsbyte: hon lovade ta ut Bamse och jag köpte Coca-cola till henne. Hem med grejerna och iväg till dagens höjdpunkt: Thai-lunch med Lotta. Härligt snack och god mat, kan inte bli bättre! Sen till Hagsätra kapell för snack om min arbetsåtergång med chefen... inte så dumt det heller, möttes i dörren av en vaktmästarkram, sen blev det kramkalas med chefen och andra arbetskamrater + besökare, det hade precis varit café och en av besökarna var en kvinna jag haft en hel del med att göra. Underbart. Samtalet kändes bra, handlade till stor del om organisation och jag kan mest bara lyssna. Svårt att ha synpunkter innan man börjat jobba på riktigt.

Hem och ut med Bamse. Vi träffade gos-Zinja på promenaden och hon tuggade kärvänligt på Bamse, som vanligt. Det var länge sen de sågs.



Hade inte kameran med och tyvärr blev det väligt gryniga bilder med mobilens zoom :O(

Hem och laga mat, Jens och Sandra kom över på middag... och så ut och övningsköra med Bekki en stund.

Jag är trött.... sov gott <3

Kommentarer
Postat av: Snurran

Förstår att du är trött, du har aktiva dagar! :-)

2011-05-19 @ 05:16:50
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Lizz Genborn

Dom är såååå söta tillsammans.

2011-05-19 @ 19:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0