Mallorca

Nu har vi varit har ett drygt dygn. Vi gick upp halv tre igar morse och Jens korde oss till flyget, vi var pa Arlanda vid fyratiden. Planet gick kl 6 och flygningen, for en flygradd, gick som en drom, det var som att dra en kniv genom rumsvarmt margarain (om liknelsen kan forstas). Vi hade tre saten for oss sjalva sa jag kunde t.o.m sova en stund med huvet i Jannes kna.

Efter landning borjade aventyret, vi visste var Cala d'or lag, men vi hade inte susning om hur vi skulle ta oss dit. Vi fragade i info pa flygplatsen och det var ratt enkelt, tva olika lokalbussar bara. Den forsta bussen tog oss till Palma Centrum och sen fick vi vanta nastan tva timmar pa nasta buss som korde oss over hela on och tog tva timmar. Vi gick av vid sista hallplatsen och tog taxi ... tillbaka ett par km visade det sig, men hur skulle vi kunna veta det, ingen av oss har varit pa Mallorca forut. Men resan pa mark tog langre tid an den i luften!

Vi checkade in, duschade och tog en svang runt narmaste omradet for att spana in restauranger och snabbkop. Hotellet paminner mycket om Green Oasis i Maspalomas (Gran Canaria) dar vi varit tva ganger. Vi kopte vatten, frukost och ett par vita piratshorts till mig, hittade en mysig liten restaurang, kopte handdukar for beachen och la oss tidigt.

Idag har vi bara legat vid poolen. Vi tankte ga ner till Medelhavet, men Jannes mage ar inte helt ok sa vi har legat vid poolen precis utanfor var dorr. Det har faktiskt varit superharligt!

Nu ska vi ga en svang och hitta ytterligare en mysig restaurang! Igar at jag en stark curry med honung, det ska jag prova att gora hemma, blanda honung och curry alltsa! Vi har inga preferenser idag heller sa vi far se hur det blir. Omradet vi bor i heter Cala des Pou (om jag forstatt ratt) och ar jattetrevligt. Turistsasongen har inte borjat pa riktigt an och det passar oss ;O)

Jag har fatt rapporter om att det ar varmt och skont hemma oxa sa 19-27 grader harnere imponerar val inte pa nan ;O)

Lev gott och skot om er <3

Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt att få komma bort en stund, även om vädret här är likartat ;-) Just nu, halv sju på kvällen är det 22.7 grader. Inte illa en dag i början på maj! :-D

2011-05-09 @ 18:30:24
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: guggelutt

Det ãr nog det som ãr grejen, Janne háller pá att slita ut sig, sá detta var helt rãtt! Vi fár njuta av vãrmen pá varsitt h´ll.

Kram

2011-05-10 @ 15:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0