Medan du sov...

... var jag båtvakt inatt :O) Några fina bilder blev det och en, två, tre bloggar! Och så trött jag var. Jag har två rekord efter dessa nattpass som inträffar en gång per år, en gång lyckades jag vara vaken hela natten och en gång skulle jag sträcka en öm rygg när jag kom in i klubbhuset... och sov efter en kvart. Vanligast somnar jag framåt 4-snåret. När jag somnat har Janne skött ruljanserna själv. Inatt somnade jag strax efter fem. Jag satt och virkade efter sista bryggronden för att försöka hålla mig vaken, märkte jag gång efter annan att jag sov, så jag la mig ner och poff... Men det var typ 45 minuter innan vi åkte hem. Tänkte på att det är nog så det känns att somna bakom ratten, man tror man har koll och är vaken, men det har man inte! Man sitter upprätt och bara liksom tappar medvetandet, man faller inte ihop, man tappar inget, men man rycker till och upptäcker att man faktiskt slumrat till! Otäckt!


Sista bilden, från båtklubbens fönster strax före kl 6 imorse

Bamse har varit fantastiskt duktig. Han var vaken i princip hela natten och sov från strax efter 06.00 imorse till vi gick upp halv ett. Han låg och tittade på mig medan jag fick i mig en kopp kaffe och knäckebröd innan vi gick ut. Nu hoppas jag att v inte rubbat hans superbra rutiner... eller om så är fallet, att han snabbt kommer in i dem igen.

                        

Om det var för att han var trött eller för att kopparödlor är osynliga vet jag inte, men när jag stod och tittade på ett vackert glänsande exemplar mitt på stigen så kom Bamse glatt knallande... och trampade på den! När den då började orma sig hoppade han åt sidan och började vrålskälla!



Större delen av resten av dagen har vi suttit på uteplatsen. Dels har jag väntat in dem som skulle köpa fågelburen, dels har jag pratat med en grannes svåger som har hund och har haft papegojor, jag har virkat lite samt läst igenom interpretationen och gjort rättningar. Efter Bamsenad har jag renskrivit den och gjort en sammanfattning/syntes och lagat middag.

                                        

Nu tar jag ledigt för ikväll... måste spara på de få krafter jag har kvar. Imorgon är jag nog fit-for-fight igen. Huvudvärken ligger som ett minne i bakhuvudet och efter en natt av normal sömn ska nog livet vara fullständigt igen.

<3 Sköt om er <3

Kommentarer
Postat av: Snurran

Tur att det inte var en huggorm - men då hade ju knappast du stått och beundrat den på det viset ;-)

2011-05-22 @ 20:18:41
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Haha, jag hade nog stått och beundrat den, huggormar är vackra och fascinerande, men jag hade definitivt hållt i Bamse bättre!

2011-05-22 @ 23:17:07
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0