Sá ja!

Idag har vi bara varit ute och gátt. Fõrst gick vi runt hãr i byn, Cala des Pou. Efter en stunds vila och ett dopp i Medelhavet vid Cala des Pou´s egen strand, gick vi sen den fina promenaden runt Marinan, in i Cala d'Or, shoppade nágra smásaker, gick vidare och tittade pá Cala Esmeralda, Cala Gran, Cala d'Or (beachen) och vad de nu hette. Smá fina sandstrãnder, sá vãldigt olikt Kanarieõarna och dess jãttelánga strãnder. Hãr ãr det mer som smá inbuktningar mellan rãtt vassa klippor. Och vilket vatten sen, turkosblátt till grõnt... helt otroliga fãrger!


Cala Esmeralda

Halv 6 satte vi oss och át middag. Jag har glõmt vad stãllet hette, men jag ska gõra reklam fõr det och lãgga ut namnet sen. Det var en Hollãndsk ãgare och han hade bott i Sverige - báde i Stockholm och i Kalix och kunde dãrfõr svenska. Hans f.d flickvãns kusin var frán Hagsãtra sá han slog sig ner hos oss en stund och pratade... och gillar man Wienersnitzel sá var detta stãlle helt rãtt att komma till. Vi hade siktat in oss pá Wienersnitzel idag och, som sagt, detta stãlle var helt rãtt!

Nu har vi varit "hemma" en stund. Jag har druckit tvá liter vatten efter allt promenerande i solen... och nu ãr vi i princip packade och klara. Dusch och lãggdax kvar, typ... sen var det slut pá det hãr roliga... och bõrjan pá nãsta roliga... VARDAGEN!

Over and out...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0