SNÖ...

Ja, det låg snö på marken imorse... så jag fick "krypa till korset" och plocka fram min röda vinterjacka ur tvättsäcken imorse! Men det blev bra varmt under den extra långa promenad jag tog med Bamse. Mest för samvetet kanske. Dels blev det en kort sväng mittpådagen igår eftersom han tyckte det var så obehagligt när det haglade på oss i skogen, hur länge Bekki var ute med honom när jag var i skolan vet jag inte men sen blev det bara 20 minuter på kvällen oxå. Jag fastnade vid Armageddon men var tvungen att sätta filmen på inspelning vid 23-tiden för ögonen gick i kors, så idag gick vi en bra bit och länge och han fick skita ner sig så mycket han ville!

Efter hundduschen har jag försökt hinna ikapp. In med djur-burar som hamnat på tomten, leta böcker och papper, rensskriva recensionen vi ska ha seminarium på ikväll Nu står lax i ugnen, lunch till mig och middag till Bekki. Jag måste läsa ett kapitel i NT-grundboken innan jag duschar, äter och springer ut med Bamse i regnet. 20 över 1 går bussen!

                     

Och det här messet betyder väl att jag åter kvalat in som blodgivare efter ett flera års långt uppehåll. Mina utomeuropeiska resor, tatueringar och viss medicinering som jag nu avslutat gör att jag får vara med och rädda liv igen :O) Jag var ju där och testade mig när Bamse låg inne för kastrering för tre veckor sen.

Nej, nu fullt ös! Läsa, skrubba fågelbur i duschen innan resten!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Hmm har de inte stavat lite fel där?

2011-05-03 @ 13:20:55
Postat av: Guggelutt

Haha, det såg jag inte... undrar vad brupp är för nåt?

2011-05-04 @ 00:00:43
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0