Slut i rutan

Började dagen hos tantdoktorn som gjorde vad hon skulle samt gav mig förnyat recept på cyklokapron. Nån operation blir det inte om vi inte provat lite annat först, sånt som cyklokapron (som jag använt i årtionden) och hormonspiral. Operation blir en sista utväg eftersom det alltid är förenat med risk, om än liten. Nej, nån spiral blir det inte tänker jag, jag får slå mig till ro och invänta det naturliga avslutet medan jag tappert står ut. Hon gjorde en biopsi oxå, den får jag svar på om en dryg månad... vi får se om/hur vi fortsätter då för att tämja Mmonstret så livet blir drägligt.
                                                             

Sen har det varit jobb, samtal och möte... har känt mig off hela dan, antagligen tog anspänningen inför läkarbesöket hårdare än jag trodde.

Handlade efter jobbet, hämtade Bamse och tog ut honom en stund innan jag började med middag. Sen gick jag i däck. Nån knyppling orkade jag inte med, maten var klar efter 19.00 och Jens och Janne kom hem halv 8. Sen har jag bara legat i soffan med ont i halsen, frusen och lite täppt. Nu har Jens åkt hem till Nacka, Janne tagit ut Bamse och jag har kollat upp adressen till ögonkliniken jag ska till i ottan imorgon.... reparationsåldern var det!

               
                 Bamse har fått en ny kompis på dagis... men hon har inte kvalat in
                 tillräckligt för att få dela sacon ännu :-D

Nu hörde jag Bekki i dörren... hon har bott över hos en tjejkompis några dar...

Kommentarer
Postat av: Katarina

Men då får du ju ha det som du har det?!?

Hormonspiral är en mycket bra uppfinning jag har haft 2 st och blev nästan helt blödningsfri.Den påverkar inte kroppen i övrigt och jag tyckte den var toppen.Den är inte alls som en vanlig spiral..



Klart värd den tusenlapp den kostade, det tjänar man snabbt på att slippa köpa menskydd.

2011-10-04 @ 22:30:23
URL: http://morsaneokay.blogg.se/
Postat av: Linnea i Skåne

Hoppas Mmonstret snart lämnar dig för gott. Här knapras det också Cyklokapron,dock med viss rädsla för blodpropp efter som pappa hade det.Funderar på vilket som är värst och de dagar jag inte ska stanna innanför hemmets 4väggar vinner behovet över rädslan. Kram

2011-10-04 @ 22:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0