Preka

 Tog kompledigt idag oxå. Nu är mina komptimmar slut men det känns som om jag spenderat dem väl. När jag lämnat Bamse på dagis imorse, tog jag sällskap av Ragnar och skrev predikan till söndag. Hade ett utkast klart i huvudet och nu kom det på pränt. Kanske inte det bästa jag gjort, men annorlunda. Jag beskrev tre "case" utifrån ca 15-20 personer jag mött genom åren och så har jag bakat ihop deras fall till tre stycken. Vi får se vad jag tycker om det imorgon eller senare i veckan, men det blir svårt att hinna skriva om något nu. Åkte på terapin och när jag kom hem igen gick jag igenom texten en gång till, ringde mamma och läste upp den innan jag hämtade Bamse och gjorde middag.

Kvällen har jag tillbringat på ikonmålarkursen. Gjorde klart mina fem plattor och ljussatte Marias mantel med klarrött.


                                  
                     

Gloriorna och bokstäverna plitade jag dit igår.

När jag kom hem virkade jag ett hålvarv på mattan. Det kräver en del handstyrka att virka i det grova "garnet" men jag börjar få lite snits på det. Den är så stor att jag måste vika den i knät nu, motsvarar ingenting jag virkat förut. Men jag tror det skulle vara skitsnyggt att ha flera såna mattor i olika färger i hallen på landet.



Gick ut 45 minuter med Bamse, njuter av den begynnande våren. Vårlökarna är synliga i rabatten nu! Blir det varmt några dagar så lär de få fart, men det bästa av allt är när den förhatliga isen försvinner från vägarna. Är så trött att vagga fram som en pingvin!

                               

Sov gott nu, det ska jag göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0