En dag i solen

Idag har jag suttit ute i princip hela dagen och broderat. Det har varit jätteskönt! Sommarvärme och alla djuren har fått vara ute. Ragnar får inte längre vara lös för han flyger så bra och jag såg två ormvråkar jaga på ängen bredvid. Inte värt risken.

Bamse hittar nya skatter att ta hem                                    Blue Moon har badat!
 
Esmeralda njuter i solskenet!
 
Tre halvtimmespromenader fram och tillbaka till kalhygget. Ska vila ikväll. Har ont... antagligen lite överansträngd efter att ha suttit hela dan. men åh vad skönt det har varit!

Kommentarer
Postat av: Nancy Johnsson

Hejsan!! Jag har ju tagit hand om en hittefågel sedan några veckor!! Berättade det för ägaren till zoo-affären och då undrade han om jag ville ha en liten papegoja som behövde sällskap!!! jag svarade att jag har nog tillräckligt!! Nu när jag ser Blue Moon kom jag på att det kanske var en sådan han menade! Är din ensam nu sedan kompisen dog?? Om den finns kvar är du intresserad då?? Bara en tanke mitt i allt virrvarr runt mig!! Går hos tandläkaren och opererar bort trasiga tänder och begär in offerter på ni garageport!! Ska till Åland för mätning av min utvidgade tomt!! Känns som jag borde klona mig eller åtminstone ha fler armar och ben!! Helst en vinst på postkod lotteriet också!!Ha det bra roligt att höra att du orkar så mycket redan!!Kramar till er alla!!

2012-09-10 @ 21:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0