Fy apan...!

 
...vad jag är TRÖTT!
 
                                       
 
Idag gick jag både oduschad och osminkad till jobbet. Hade planerat att vara ledig för att ladda och vila innan bröllopet... men efter att ha lämnat Bamse åkte jag till kapellet och nålade om knyppelutställningen. Syföreningen hade fått upp lite grejer på skärmen oxå. Sen åkte jag till kyrkan och satte igång med det som måste göras för Stilla Q. Skrev beställning av lunchsallad tillsammans med husmor och pratade med vaktisarna om hur vi ska möblera på bästa sätt. Skickade runt mail, skrev arbetsscheman och fixade.
 
Klockan 12 sprang jag ut och ställde om P-skivan, gick till centrumet och letade reda på en affär som säljer dockhus som Bella var nyfiken på, köpte Blutsaft och mer halspiller, köpte sushi åt mig, Bekki och Jens. Efter lunchen däckade jag i TV-soffan. Bekki killade mig så skönt i håret. Placerade så småningom ändan i vardagsrumssoffan varifrån jag hade mycket svårt att ta mig när det var dax att hämta Bamse, men jag kom iväg tillslut.
 
Affischerade för onsdagscaféet och åkte förbi Gullvi och köpte garn till muddar jag ska sticka/knyppla på vägen till dagis.
 
Mönster från Knyppelboden i Gamla Linköping
 
Fortfarande mätt efter lunchen hoppade vi över middagen. Bekki sover hos Linnéa, Jens i Nacka och Janne har lunchat med en kompis... nu ska han jobba natt. Jag bara ligger... hoppas inte jag ska komma på att jag glömt nåt i sista stund... jag tror jag uppfyllt att jag lovat.... ska gå ut med Bamse tidigt och gå och lägga mig, Imorgon smäller det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0