LÅNGTRÅKIGT!

Jag borde inte klaga... och ska väl låta bli om jag kan. Det har varit en jätteskön dag på landet! Men jag blir tokig på att inte kunna göra nåt. Skallen är för pigg och kroppen för orkeslös och öm. Jag tog Bamsenaden imorse och det kändes bra ända till jag kom till kalhygget, då kom svettningarna och yrseln igen. Bläh! Gick långsamt hem och fick lägga mig innan det gick att äta frukost. Ny lärdom alltså - gå sakta!. Sen ägnade jag förmiddagen åt att drömma. På nära två timmar gick jag igenom hem.nets sidor över jordbruksfastigheter i Östergötland och Sörmland. Hittade några röda stugor där jag skulle kunna ha får, höns, en mindre kennel med harlekinpudlar och chinese crested samt bin... och marvin - himalayatecknade! Tillslut var de nere i tre pärlor.... som jag sen raderade och började spela bubble game istället.
 
        
 
Gick ut med Bamse igen, återigen till till kalhygget men i myyyycket långsammare tempo. Det gick bra. Satte mig hos grannen på en slipert och pratade skit en stund innan jag gick in. På förmiddagspromenaden gick Bamses föräldrar med matte och husse ifatt oss men jag orkade inte prata så länge då, mådde ju pyton och svettades som en grillad gris.
 
 
Imorse tog jag ut en fläskytterfilé som jag fick för mig att det skulle gå att göra schnitzel på. Det gick jättebra. Det blev sex fina schnitzlar, men fem åkte in i kylen. Janne har blivit magsjuk och jag har krympt magsäcken sen operationen. Vi får se hur många som äts upp imorgon och hur många som åker i frysen. Janne ska jobba så jag blir här själv utan bil. Det gör ingenting för jag törs inte köra än. Låg och vilade en stund innan jag diskade och tog ut Bamse igen.
 


TV hela kvällen. En kort Bamsenad i svarta natten. Janne sover och det ska jag oxå göra nu. Hoppas kunna handarbeta lite imorgon. Jag kreverar av långleda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0