Lite överansträngd

Satt uppe till en stund efter midnatt i förrgår och knypplade på "hon kom utför ängarna". Fick rätta till några småfel. Tror bara att ett tränat knyppelöga kan se dem... Känns jättekul att äntligen få flyt på "damen", satsar på att bli klar till utställningen den 30 september... och blir hon inte det så blir hon klar i höst vilket ska bli jättekul!
 
 
Igår packade vi ihop och åkte hem på förmiddagen.
 

Bamse ser själv till att vi inte glömmer honom på landet!
 
Fotografen kom klockan två och var här en timme. Jag blev telefonintervjuad om min hypothyreos av en journalist i måndags och nu kom en ung kille och tog runt 400 bilder på mig. Eventuellt kommer en bild att publiceras! Han lovade att skicka över några bilder på min mail som jag oxå skulle få publicera på blogg och Facebook, hoppas han kommer ihåg att göra det oxå. Av 400 bilder måste ju nåt bli bra! Vi var ute och gick i skogen, han fotade när jag rensade kantareller som grannen var i in med på morgonen och när jag gosade med Ragnar och Bamse. Det är jätteroligt att få dela nån annans arbetsvardag, vi pratade mycket om fotografering och människor man träffar.
 

Kantareller som grannen på landet plockat på morgonpromenaden med hunden. Undrar hur mycket
hon har i frysen eftersom hon är så otroligt generös mot oss!
 
På eftermiddagen satt jag och knypplade, rensade all svamp och gjorde stuvade kantareller på stekt bröd till mig, Jens och Sandra. På kvällen åkte jag hem till Monicas styvmamma och vi la nästsista handen vid Monicas brudklänning. Hon blir så himla fin! Men efter nån timme började jag kallsvettas och fick lägga mig på soffan. Började blöda oxå, inte mycket men ändå, det har jag inte gjort sen operationen. Vilade en bra stund innan jag satte mig i bilen och körde hem. Ungarna var ff hemma så Jens tog sista promenaden med Bamse så jag kunde gå och lägga mig. Har nog överansträngt mig. Men det är märkligt när jag inte har ont, känner inte av något längre, men när orken tryter så kommer kallsvetten och yrseln. Hade jag blivit snittad hade jag nog känt av operationen på ett annat sätt, men nu glömmer jag ideligen bort den. Men jag är oerhört tacksam över att få må så himla bra!
 
Idag har Bamse fått gå på dagis. Jag har varit på provtagning på VC och lämnat massa faste-prover, allt från borrelia, sänkan till lever och njurar... och så sköldkörtelprover förstås. Nu får vi se vad jag orkar med idag :O)
 
Peace, over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0