På tredje dagen...

... får jag gå hem!
 
Natten var underbar. Efter att ha aft rejält ont, och nobbat morfintabletterna för jag blev så illamående, så fick jag sent igårkväll en skvätt morfin intravenöst. Smärtan försvann och jag sov 8 timmar. Vaknade strax före 8 imorse och har efter det mått riktigt bra. Visst, jag har lite ont och är öm, pallar inte att sitta länge eller gå långa sträckor, men smärtan är borta.
 
                           
 
Hittills idag har jag vilat, ätit, promenerat upp och ner i korridoren samt ägnat lite tid åt mail, dator och telefon. Har lärt mig hur jag tar sprutor i låret som hämmar proppbildning, det ska bli spännande. Mitt första försök har utmynnat i ett sött litet blåmärke, men jag har några sprutor kvar att träna mig på.
 
Mötte en intressant kvinna som föder upp Harlekin-pudlar! Kan det vara nåt för framtiden? http://www.harlekinpudel.se/  Har aldrig sett såna förut, med de var ju jättefina!
 
Nu väntar jag på Janne. Ska packa ihop lite... duschen spar jag nog till jag kommer hem så jag får rent håret oxå. Duschade igår, men schampoot var så konstigt. Dock var undersköterskan så rar så hon bäddade raskt rent i min säng medan jag duschade. De har varit så otroligt rara här på avdelning 72! Änglar hela bunten!
 
                                                                                           
Men nu längtar jag hem till gubbe, ungar och djur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0