Vi ä på landä

Lugn morgon. Janne tog en extra lång promenad med Bamse efter frukost, det var skönt för då kunde jag packa i lugn och ro. Pack-van som jag är tog det 20 minuter att packa mina och djurens grejor, inklusive handarbeten och hundborstar.
 
                       
 
Vid ett-tiden var vi på landet. Det enda jag glömde var blombuketten från Linnéa och barna, vilket grämer mig. Hade tänkt sätta den här i köket och jag hade ställt den strategiskt bredvid mobilen... men ändå blev den kvar! Nå, den står i vas så har jag tur vissnar den inte ner innan vi kommer hem.
 
Janne fick packa in, medan jag småpysslade med djurens mat och sånt. Sen vilade jag i två timmar medan Janne var och handlade mm. Fixade middag, planterade två astrar i utekrukorna samt en kvarts promenad med Bamse. Orken återvänder sakta. Det som jag måste lära mig är att min kropp inte säger till som förr. Jag känner inte att jag blir kissnödig tex, jag får ont i magen istället. Tomrummet i magen kommer nog fyllas med tiden, men det är klart att det blir nya känslor inne i kroppen när tex urinblåsa och tarmar fått mer utrymme. Livmodern är normalt stor som knytnäven, min var ju lite större, så det måste ju blir omorganisation därinne. Jag får lära om vissa saker helt enkelt, det var jag inte beredd på, men det går bra nu när jag börjar fatta.
 
 
Lördagsmys
 
Kvällen har bestått i att tomglo på Tv och lyssna på panflöjter på CD. Janne ska snart ta ut Bamse och jag tänkte diska under tiden. Sen hoppas jag få sova gott. Det blir svårare och svårare när man inte orkar företa sig något på dagarna, men jag tänker inte få fler yrselanfall pga överansträningn iaf, då är det bättre att ligga sömnlös. Godnatt, vänner <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0