Inget Lekolar!

Hela dagen har jag varit inställd på att åka och handla småprylar, men det vart inget! För jag är en slarver och kan inte kolla upp öppettider!
 
 
Det var kallt imorse. Under -20 grader har det varit och ff kl 9.00 låg graderna på strax över...
 
 
Jag började arbetsdagen med ett möte om mn arbetstidsförkortning. Hon menade på att jag kanske först och främst ska gå ner till 40 timmar i veckan... och det vore väl smart. Sen behvöer jag lära mig att inte boka in kvällsbesök om jag börjar tidigt... oxå det smart... Jag är nog inte så smart som jag tror.
 
Rörigt på bordet.. rörigt i huvet?
 
Efter det gick jag igenom hela min lista över sånt som behöver åtgärdas snabbt. Jag hann nästan allt innan jag gick på lunch med Lotta som varit och zonterapiat väldigt i närheten. Det blev sushi idag oxå. Det blev sushi igår  när jag lunchade med nya Hagsätraprästen oxå, men det kan man äta ofta :)
 

 
Sen fortsatte jag med alla småsaker, blev hämtad till 2-fikat av en arbetskamrat, sen åkte jag över till Hagsätra för att lämna handaffischer, en tavla som ska upp på rummet mm...
 
 
...sen kom jag på att Lekolar stängde kl två... och klockan var nu tre... Jag sjönk ner i en stol hos mina två kollegor och det blev istället bra snack om Hagsätra, barn- och ungdom, café mm mm. Gick därifrån kvart i fem, gick upp med en affisch till VC, åkte och hämtade Bamse och affischerade på hemvägen.
 
Janne var hemma och hungrig när jag kom hem. Det blev grekiska kolgrillen i Älvsjö.
 
 
Jag åkte i baksätet för jag orkade inte krångla bort Bamses bälte på passagerarsidan och i baksätet fick jag en aha-upplevelse. Likväl som alla mina tatueringar är djur eller delar av djur (fjädrarna på armen), likväl som mina första tovade alster är djur... husdjur har jag alltid haft och jag har alltså även bil-djur insåg jag.

 
Ödlan har nog funnits där sen jag köpte bilen. Den hittade jag på Värmdö och den luktade gott då, nu luktar den ingenting, den är bara söt.
 
No worry... hundbajspåsen innehåller hundgodis!
 
Gorillan har oxå varit med länge. Det är väl 7-8 år sen jag var gorilla-fadder ett par år och då fick man en "kompis". Min "kompis" har trivts på instrumentbrädan och skickar stygn av dåligt samvete mellan varven att jag avsa mig fadderskapet...
 
 
Kossan har hängt med ett år i vår tror jag. Hon är inte min, hon hör till Sandra, men hon blev kvar efter deras Lisebergsresa och jag tror hon trivs bra därbak i bilen.
 
Janne har sovit en stund, han jobbar natt. Jag har virkat en stund och väckt min make vid 21.00. Sen har jag varit ute med Bamse och haft besök av Jens och Sandra en stund.
 
Jag är trött. Gissa vad jag ska göra nu?!?!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0