Nästan ledig måndag!

Börjar få kläm på hur jag fungerar just nu... men jag är klart på bättringsvägen redan. Morgnarna är värst, de ska bara plågas igenom... men sen får jag upp styrfart för att till kvällen vara riktigt alert innan jag snabbt somnar när jag kommit i säng. 
 
Segade mig upp imorse. Tog ut Bamse i skogen eftersom jag var sen och skyndade till bilen. Var på dagis prick nio. Åkte hem och gjorde frukost åt mig och de andra djuren. Esmeralda fick bada, Ragnar var inte intresserad av att komma ut och sällskapa...
 

Skuggan av årets första mygga?
 
Esmeralda piggnade till av badet och gick bärsärk...
 
Jag åkte iväg till Lekolar och köpte askar, effektliner, pärlor, band och paljetter till StillaQ. De hade inga "glasögon" så jag for vidare till Panduro där de hade svarta plastögon i rätt storlek till min tovade katt och hund.
 
 
Sist åkte jag till Hornbach och köpte två tavelramar, en till jobbet och en hem, en ställning till min senaste ikon in vardande samt fiskar.
 
Två Octocillus
 
Två grå ancistrus
 
Hem och väcka Janne efter nattpasset, han skulle iväg med en kompis och köpa bil. Själv roade jag mig med Ragnar och att vänja in fiskarna i akvariet mm nån timme framåt.
 
 
Strax före jag skulle åka till skolan kom Jens förbi. Han hade köpte födelsedagspresent till mig plus fått med sig Biker Bibeln från Motormässan och den tyckte han jag skulle ha. Den tar jag med mig till jobbet så jag kan läsa i lugna stunder som förhoppningsvis kommer att inträffa :)
 
 
Klockan fyra var jag på Campus Erstas bibliotek och letade kursböcker, halv fem var det kursstart i "Fornnordisk och keltisk religion!" Den verkar bli hur spännande som helst!!!
 
Lånade böcker utan glasögon så jag fick lubba upp två minuter före kursstart och byta "Forntida religioner" till "Fornskandinavisk religion" med samma författare... tokigt det kan bli...
 
Den första som kom in i lektionssalen var Thage G Peterson! Vi blev lika överraskade bägge två, det är över ett år sen vi sågs. Han hade oxå tagit lite studieledigt men den här kursen verkar ju så spännande, det tyckte han oxå. Han är väldigt ödmjuk och rar och vi satt och pratade hela långrasten om utsatthet, studier och annat. Han bjöd in mig till sin prästvigning i nästa liv och jag lovade komma :O) När jag inte hade kontanter (15kr) med mig till artiklarna som ingick i kursen kom han och tryckte en femma och en tia i handen på mig. Jag tycker fortfarande att det är så märkvärdigt att en man av den digniteten inte bara kommer ihåg mig, utan kommer ihåg vad jag heter och var jag jobbar!
 
Åkte hem och gjorde varma mackor till sen middag. Janne följde med ut med Bamse. Nu sover hela huset utom jag... men det ska jag råda bot på nu!
 
                   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~SOV GOTT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0