Tidsfråga...

...innan jag måste ge upp, eller kan det bli bättre snabbt? 
 
Idag har vi varit på kontraktsdag. Bra och intressant på alla sätt. Men jag småfryser och kan helt plötsligt vakna till av ingenting bara för att upptäcka att livet omkring mig pågått en stund utan mig. Som att sova vaken. Ska kanske kontakta doktorn iaf, jag måste åtminstone få en ny remiss till provtagning om 3-4 veckor men det måste jag nog tala om för min läkares vikarie, hur ska hon annars veta? Men det är svårt att "ge upp" och stanna hemma...  Men jag vill ju inte heller hamna i den situationen att jag måste ta nödutgången och bli sjukskriven en längre tid!
 
 
Nåväl, kyrkan vi var i idag har en kollektomat! Jag har nämt detta påfund nån gång tidigare och jag tycker det är helt rätt i tiden. Jag har i princip aldrig kontanter på mig. Snart ska man oxå kunna bestämma vart man vill att de egna kollektmedlen ska gå... i kollektomaten alltså!
 
Den här prydnaden blev jag mycket förtjust i!

Efter kontraktsdagen åkte jag till Gullvi´s för att köpa mer gult garn till nya bebbans filt, men fick veta att hon bara hade hyreskontraktet kvar till sommaren så hon ville helst inte beställa hem mer. Efter 27 år vill hyresvärden renovera och sen har hon inte råd att ha det kvar. Dystert! Åkte till Kerstin´s i Huddingen men där fanns inget, däremot ipå Ljungquists i Farsta. Det blir nog den garnaffärer jag kommer välja efter sommaren. 
 
Sen hämta Bamse, svänga förbi Lidl och köpa mjölk.. och glass vilket blev middagen idag. Satt med Ragnar och Bamse framför TV-n nån timme, sen fick Ragnar gå i voljären och Bamse la sig vid dörren. Halvsovit med virknålen i handen. Tvingade mig ut med Bamse alldeles försen och ligger nu i sängen med datorn. Janne vill att jag håller mig hemma ett par dagar och det kanske är klokt ändå. Hellre vara hemma nån vecka nu än mycket längre sen. Jag kommer bli bra så fort nya medicindosen börjar verka! Vi får se hur jag gör imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0